vin. apr. 12th, 2024

Se încearcă reducerea la tăcere a Dr. Răzvan Constantinescu: Mesaje de ameninţare de la managerul spitalului în care lucrează!


Doctorul ieşean Răzvan Constantinescu a acordat un nou interviu după ce s-a încercat discreditarea lui la Sinteza Zilei şi a explicat încă o dată, într-un cadru mult mai calm şi fără a i se tăia sunetul, cum se creează isterie în jurul unui virus care provoacă mai puţine pagube decât măsurile aberante care se iau pentru combaterea lui. El a spus că în timpul emisiunii cu Gâdea a primit mesaje de ameninţare chiar şi de la managerul spitalului în care lucrează pe motiv că ar leza imaginea spitalului prin opiniile sale.

Acesta a explicat din nou la Cristoiu TV cum medicii au fost instigaţi să facă fals în acte pentru a creşte artificial numărul de decese COVID-19. Cum se manipulează cifrele pentru a se menţine starea de panică şi cum de toţi liderii lumii au picat în această plasă a pandemiei. Important de reţinut este că doctorul Constantinescu nu neagă existenţa virusului ci periculozitatea sa şi isteria din jurul lui. De asemenea, el este de părere că s-a profitat de existenţa virusului pentru ca oamenii de la conducerea ţării să poată fura instituţionalizat.

Ei testează fără să ştie exact ce caută!

Am privit cu oarecare satisfacţie momentul în care doctorul Constantinescu explică în termeni de specialitate şi ceva mai blânzi cam ceea ce am spus şi noi în articolul acesta şi anume că este posibil ca testele să dea rezultate pozitive la orice altceva, nicidecum la acest nou coronavirus. Asta deoarece tehnologia se bazează pe un genom dat de chinezi.

Şi chiar şi aşa, testele oricum au o marjă de eroare acceptată de autorităţi de 30%. Or dacă autorităţile acceptă această marjă uriaşă, cu siguranţă în realitate ea este mult mai mare! La fel ca şi profesorul Tudorel Butoi, şi Răzvan Constantinescu atrage atenţia asupra ilegalităţii comise de a nu se face necropsii tocmai pentru a putea creşte artificial numărul de decese COVID-19. El le-a făcut nişte caracterizări foarte interesante lui Raed Arafat şi Nelu Tătaru.

Vă invit să urmăriţi mai jos interviul integral pe care l-a oferit Răzvan Constantinescu lui Ion Cristoiu.

Admin