lun. iun. 24th, 2024

Doctori din Linia Întâi: Există LEAC pentru COVID, dar e ascuns!


Un grup de doctori americani au luat cu asalt reţelele de socializare cu o conferinţă de presă în care demască ceea ce ei numesc a fi o manipulare globală şi o reţea de inducere şi menţinere a fricii în populaţie pe bază de coronavirus. Aceşti doctori cu zeci de ani de experienţă au făcut mai multe afirmaţii contrare celor oficiale şi au acuzat că „big pharma” are un interes din a ascunde faptul că EXISTĂ UN LEAC PENTRU COVID! Mai mult, ei susţin că măsurile de carantină au avut un efect nociv asupra sănătăţii americanilor. Una dintre doctoriţe susţine că a tratat sute de pacienţi bolnavi de COVID-19 folosind Hidroxiclorochină, zinc şi Azitromicină.

Înregistrarea postată pe reţelele de socializare a adunat zeci de milioane de vizualizări, fiind, însă, ştearsă ulterior pe motiv că promovează informaţii false. Facebook, YouTube şi Twitter au şters înregistarea la câteva ore după ce ea a fost publicată şi vizualizată de milioane de oameni. Filmarea a fost distribuită chiar şi de preşedintele Americii, Donald Trump. Pentru cei care cunosc limba engleză puteţi da scroll down şi urmări videoclipul în integralitate la finalul articolului. Pentru cei care nu cunosc limba engleză, aveţi în cele ce urmează un transcript cu cele mai importante pasaje din conferinţa de presă susţinută de aceşti doctori.

De reţinut este că nu recomandăm sau încurajăm folosirea de medicamente fără prescripţie medicală. Noi doar prezentăm un punct de vedere al unor specialişti cărora nu li se dă şansa unei dezbateri reale şi sunt etichetaţi din start drept impostori sau conspiraţionişti. Considerăm inadmisibil ca presa mare să se raporteze la acest subiect doar că aceşti doctori ar îndemna oamenii să nu mai poarte măşti. Ceea ce, după cum veţi vedea, nu este adevărat. Aceşti doctori au foarte multe lucruri de spus, iar concluziile puteţi să le trageţi singuri. Acesta ar trebui să fie un subiect de breaking news nicidecum ceva de nişă, aruncat în sfera conspiraţionistă!

„Ne aflăm aici să vă spunem că există un leac pentru COVID!”

Simone Gold: Ne aflăm aici pentru că simţim că americanii nu au auzit toate expertizele care există în ţară referitor la COVID-19. Avem şi noi nişte experţi care vorbesc, dar sunt foarte mulţi alţii care nu se aud. Aşadar, unii dintre noi am ales să ne strângem aici, acum, pentru a vorbi. Noi suntem Doctorii din Linia Întâi ai Americii. Suntem aici pentru a ajuta poporul american să se vindece. Americanii au fost capturaţi de frică în momentul de faţă. Nu suntem afectaţi de virus atât de mult precum suntem afectaţi de reţeaua fricii. Această reţea a fricii ne înconjoară şi ne restricţionează şi suge energia poporului american, a societăţii americane şi economiei americane.

Acest lucru nu are niciun sens. COVID-19 este un virus care există în două stagii. Este stadiul vremelnic al bolii, fie puţin înainte de a lua virusul sau imediat după aceea. Iar apoi, dacă ai luat virusul, EXISTĂ UN LEAC! De aceea suntem aici acum. Să vă spunem că există leac pentru COVID-19. Puteţi găsi această informaţie în mai multe locuri, dar vă rugăm să ne ascultaţi deoarece acest mesaj a fost redus la tăcere. Sunt multe mii de doctori care au fost reduşi la tăcere pentru că au spus poporului american vestea bună despre situaţie. Faptul că putem controla virusul cu grijă şi inteligenţă, dar nu mai putem trăi în această reţea a fricii care a pus stăpânire pe ţara noastră.

Aşadar, mai multe persoane din diverse domenii vă vor vorbi despre efectele pe care le-a avut carantina asupra copiilor, bătrânilor, afacerilor şi cum putem ieşi din acest cerc al fricii.

„Copiii NU răspândesc infecţia!”

Dr. Bob Hamilton: Mă numesc Bob Hamilton, sunt medic pediatru din Santa Monica, California, cu experienţă de 36 de ani în domeniu. Mă aflu aici pentru a vă aduce veşti bune. Vestea bună este că, în general, copiii răspund foarte bine la acest virus. Un număr foarte mic dintre cei care se infectează ajung la spitale, iar rata mortalităţii, din fericire, este de 0.002%. De asemenea, vreau să vă spun că micuţii nu transmit boala către părinţi sau profesori. Copiii tolerează virusul foarte uşor şi nu îl transmit mai departe. Dr. Mark Woolhouse din Scoţia, medic pediatru infecţionist şi epidemiolog, a spus că nu a fost documentat nici măcar un caz în lume unde un elev să fi transmis virusul către profesori.

Cred că este important să realizăm că nu copii transmit boala, ci persoanele mature. Şi da, eu cred că putem trimite copiii înapoi la şcoală fără teamă. Cred că trebuie să normalizăm viaţa copiilor noştri. Cum facem asta? În primul rând readucându-i la şcoală. Vestea bună este că ei nu răspândesc infecţia. Sigur, putem lua măsuri de siguranţă. Putem să avem grijă, sunt total în favoarea acestui aspect. Dar cred că este important să nu facem asta din frică. Este important s-o facem din ştiinţă. Trebuie să facem asta.

Din păcate, trebuie să spun asta, bariera de a readuce copiii la şcoală nu o reprezintă ştiinţa. Decizia va fi luată pe bază de uniuni naţionale, uniuni ale profesorilor şi alte astfel de grupuri care vor cere bani. Sigur, sunt de acord că trebuiesc fonduri pentru diverse lucruri normale, dar ascultaţi. Unele dintre cerinţe sunt absurde. În California, UTLA (Asociaţia Profesorilor din Los Angeles) solicită ca poliţia să nu mai primească fonduri! Ce treabă are asta cu educaţia? De asemenea, cer să fie închise toate şcolile private, cele care educă de fapt copiii. Aşadar, sigur că vor exista bariere. Dar acestea nu vor fi pe bază de ştiinţă sau de dragul copiilor, ci pe bază de interese.

„Am vindecat 350 de pacienţi cu acest tratament!”

Dr. Stella Immanuel: Mă numesc Stella Immanuel, doctor primar în Houston, Texas. Vreau să vă spun că am făcut facultatea de medicină în Vestul Africii, Nigeria, unde am îngrijit pacienţi bolnavi de malarie şi i-am tratat cu Hidroxiclorochină şi alte medicamente asemenea. Aşadar, eu chiar am folosit aceste medicamente. Sunt aici pentru a vă spune că am tratat personal peste 350 de pacienţi bolnavi de COVID-19. Pacienţi care aveau diabet, hipertensiune arterială, pacienţi cu astm, oameni în vârstă… cred că cel mai bătrân pacient a avut 87 sau 92 de ani. Rezultatul a fost mereu acelaşi. Le-am dat Hidroxiclorochină, Zinc şi Azitromicină şi toţi s-au vindecat!

După câteva luni în care am tratat peste 350 de pacienţi nu am pierdut niciunul. Niciun diabetic sau cineva cu hipertensiune arterială sau cu astm sau vreun bătrân. Mai mult decât atât, eu şi personalul cu care lucrez am luat preventiv Hidroxiclorochină. Lucrăm cu 10-15 pacienţi infectaţi pe zi şi purtăm doar măşti chirurgicale normale, niciunul dintre noi nu ne-am infectat! Funcţionează!

Aşadar am venit aici în Washington pentru a spune americanilor că nu trebuie să moară nimeni! Studiul care m-a făcut să folosesc Hidroxiclorochina este unul din 2005 realizat chiar de Institutul Naţional de Sănătate. Sunt supărată! Motivul este că văd oameni care nu pot să respire. Văd pacienţi care vin la cabinetul meu, văd diabetici care vin şi spun că nu pot să respire. Îi îmbrăţişez şi le spun că vor fi bine. Vor trăi în continuare. Apoi îi tratăm şi pleacă pe picioarele lor. Niciunul nu a murit.

„Voi vreţi să vorbim în continuare despre măşti, dar există leac!”

Aşa că dacă vreun cercetător fals sau vreo persoană care ia bani de la companiile big pharma vin şi spun că au făcut ei nişte studii şi au văzut că Hidroxiclorochina nu funcţionează vă asigur că sunt nişte falşi! Este un studiu fals! Vreau să ştiu cine a sponsorizat acel studiu. Vreau să ştiu cine se află în spatele lui. Deoarece nu se poate ca eu să tratez 350 de pacienţi şi să nu moară niciunul şi ei să spună că nu funcţionează!

Am venit aici pentru a vă spune că acest virus are un leac! Acesta este Hidroxiclorochina, zinc şi Azitromicină. Ştiu că voi vreţi să vorbim despre măşti. ALO! Nu este nevoie de măşti! Există un leac! Ştiu că nu vor să deschidă şcolile. Nu, nu este nevoie ca oamenii să fie închişi în case. Există prevenţie şi există leac! Şi mai vreau să vă spun celor care aşteptaţi studii peste studii. Eu sunt un doctor real. Avem diverşi doctori din alte discipline precum Sanjay Gupta care ne spun că nu funcţionează.

Am o întrebare pentru Dr. Gupta: Ai tratat vreun pacient cu COVID-19 până acum? Ai tratat vreodată pe cineva cu Hidroxiclorochină şi a murit de inimă? Când vei face asta vino şi vorbeşte cu mine deoarece eu în clinica mea primesc zi de zi pacienţi care se tem pentru viaţa lor. Conduc ore în şir să vină la mine pentru că anumiţi doctori de la urgenţe sunt prea speriaţi să le prescrie medicamentele de care au nevoie.

„Doctorii care vedeţi şi tăceţi sunteţi ca naziştii buni care vedeau evreii fiind ucişi şi tăceau!”

Voi, doctorii buni care staţi şi priviţi cum mor oamenii, sunteţi precum Naziştii buni. Acei germani buni care priveau cum evreii sunt omorâţi şi nu făceau nimic. Dacă vin şi mă ameninţă nu-mi pasă. Pot să-mi facă ce vor, să mă omoare sau să facă ce vor. Nu voi tăcea şi nu voi lăsa americanii să moară! Am venit aici să spun că există un leac pentru COVID-19! Avem nevoie ca oamenii să ia atitudine. Un om mort rămâne mort. Nu există cale de întoarcere dacă se va dovedi peste şase luni că acest tratament chiar a funcţionat. Ce veţi face atunci dacă se va dovedi că tratamentul funcţiona şi voi v-aţi lăsat pacienţii să moară?

Simone Gold: Înainte ca următorul invitat să vorbească aş vrea să spun că studiul la care făcea referire Dr. Immanuel se află în Virologie şi a fost publicat de NIH atunci când director era chiar Anthony Fauci şi se referea la Sars-COV-1 care e foarte similar cu Sars-COV-2. Şi s-a dovedit atunci că Hidroxiclorochina funcţionează.

Izolarea a provocat oamenilor probleme mari de sănătate

Dr. Dan Erickson: Dr Gold m-a rugat să vorbesc despre lockdown (carantină), cât de eficientă a fost această măsură şi ce efecte a produs în afară de cele financiare. Ei mereu vorbesc despre efectele financiare, dar nu realizează că acest lockdown a provocat şi probleme de sănătate oamenilor. Rata de sinucideri a crescut cu 600%. Violenţa domestică a crescut şi ea. Diverse zone de alcoolism, de asemenea au crescut. Acestea sunt probleme care au ca şi cauză problemele financiare provocate de lockdown. Aşa că acest blocaj nu este doar o problemă a pierderii locurilor de muncă, ci există consecinţe asupra sănătăţii.

Trebuie să avem o abordare diferită, mai consistentă şi mai înţeleaptă. Mai ales că se apropie şi sezonul gripelor. Trebuie să luăm măsuri sustenabile. Ce este sustenabil? Da, putem să păstrăm distanţa fizică şi să purtăm măşti, dar trebuie şi să deschidem şcolile şi afacerile. Această măsură nu o inventez eu ci este practicată cu succes în Suedia, iar rata mortalităţii la ei este de 564 la milionul de locuitori. În Anglia, cu lockdown total, rata mortalităţii este de 600 per milionul de locuitori. Aşadar, avem exemplu clar că lockdown-ul nu scade mult rata mortalităţii.

Aşadar, mesajul meu scurt este că trebuie să luăm măsuri sustenabile. Să încetinim lucrurile, să redeschidem şcoli, afaceri şi să oferim oamenilor independenţa şi responsabilitatea personală de a alege să poarte mască sau nu. Să păstreze distanţa fizică sau nu. Nu trebuie să îi stigmatizăm, să îi controlăm. Trebuie să le oferim libertate şi putere. Să le oferim putere prin informaţii clare şi corecte, să-i lăsăm să studieze şi abordările celorlalte ţări şi să ia propria lor decizie. Asta este ceea ce vreau să transmit!

Cum facem rost de acest tratament?

Simone Gold: Dakota de Sud a făcut ceva interesant. Guvernatorul acelui stat nu a restricţionat accesul la Hidroxiclorochină. Dakota cred că a fost primul stat care a luat această decizie. Au fost studii care au încercat să arate că Hidroxiclorochina nu funcţionează. Dar aceste studii nu au acurateţe deoarece au fost date doze incorecte la persoane greşite sau în momente nepotrivite. Însă în Dakota de Sud lucrurile au mers mai bine deoarece au avut acces la Hidroxiclorochină.

Întrebare: Dacă cineva drag se îmbolnăveşte de COVID, iar accesul la Hidroxiclorochină este restricţionat, cum facem rost de el?

Simone Gold: Asta este întrebarea numărul 1 pe care o primim. Mulţi congressmani m-au întrebat cum facem rost de ea? Deci dacă un congressman nu poate să obţină acest medicament, pentru cetăţeanul de rând este aproape imposibil. Trebuie să treci printr-o mulţime de obstacole, iar în anumite state farmaciştii pot şi au fost îndemnaţi să refuze eliberarea Hidroxiclorochinei. Asta este foarte grav pentru că intervine în relaţia doctor-pacient. Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva.

Aşadar, este o misiune foarte grea pentru un om obişnuit. Ceea ce vreau să vă prezint este rata mortalităţii în ţările cu acces liber la Hidroxiclorochină şi în ţările unde accesul este restricţionat. Mă aflu aici pentru a spune americanilor că Hidroxiclorochina poate fi cumpărată la liber în ţări precum Iran sau Indonezia. Americanii au mai puţină libertate în acest sens decât iranienii. Şi am o mare problemă cu asta. Colegii mei au o problemă cu asta. Nu ne place să vedem pacienţii murind!

Rata mortalităţii este singurul indicator care contează cu adevărat

Singurul indicator pe care trebuie să-l luăm cu adevărat în considerare este mortalitatea. Deşi nici acesta nu este 100% exact, totuşi este cel mai important. Asta pentru că există multe teste inexacte şi chiar dacă ar fi exacte, marea majoritate a pacienţilor sunt asimptomatici sau cu simptome uşoare. Aşa că aceste cifre cu care ne bombardează media zi de zi sunt irelevante. Este doar o imunizare de turmă. Aşa că singurul număr care merită să-i acordăm atenţie este mortalitatea.

Din păcate această boală există şi omoară pe cei mai vulnerabili din societatea noastră. Oameni care suferă de mai multe boli, mai ales diabeticii. Obezitatea este un alt factor agravant pentru coronavirus. Nu se vorbeşte despre asta, dar este adevărat. Este un fapt. Oamenii sub 60 de ani fără comorbidităţi vor trece peste infecţie fără prea mari probleme. Aceasta este o veste foarte bună care nu vi se spune.

Dr. Stella Immanuel: Am un mesaj pentru Dr. Fauci (infecţionistul şef al Americii – n.r.), când aţi pus ultima oară un stetoscop pe un pacient? Când vei începe să vezi pacienţi zi de zi aşa cum îi vedem noi vei înţelege frustrarea pe care o simţim noi! Trebuie să dezvolţi sentimente pentru poporul american aşa cum facem noi, medicii din linia întâi. Ei au încredere în tine şi vin la tine cu speranţă, iar tu trebuie să le oferi un mesaj de speranţă. Trebuie să le transmiţi un mesaj care este în concordanţă cu ceea ce ştii deja: Hidroxiclorochina funcţionează!

Închiderea şcolilor a provocat depresie şi anxietate

Intrebare: Dr. Hamilton, aţi văzut pacienţi care au dezvoltat efecte secundare din cauza închiderii şcolilor? Gen să fi intrat în depresie sau să fi avut tendinţe de sinucidere?

Dr. Bob Hamilton: Pentru adolescenţi liceul înseamnă socializare, petrecerea timpului cu prietenii, practicarea de diverse jocuri, fotbal şi aşa mai departe. Toate aceastea au fost interzise acum. Nu se mai distrează nimeni. Şi sigur că acest lucru are un efect negativ asupra copiilor. Aceştia sunt anii critici în care tinerii trebuie să-şi dezvolte capacităţile de integrare şi a interacţiona cu alţi copii. Aşa că interzicerea acestor lucruri duce la anxietate, depresie, singurătate, abuzuri… Copii care au nevoi speciale, copiii în general nu o duc deloc bine. Da, există un lung şir de complicaţii care apar atunci când carantinezi oamenii.

Dr. Stella Immanuel: Vreau să vă spun că viaţa trebuie să revină la normal pentru că există leac pentru COVID-19, atât preventiv cât şi de tratare. Hidroxiclorochina este răspunsul dacă vrem să revenim la şcoală, la serviciu, etc. Am oferit acest tratament la sute de persoane. Doctori, profesori, cadre medicale care lucrează cu mine. Văd câte 10-20 de pacienţi pe zi. Folosesc doar o mască de protecţie şi nu m-am infectat. Nimeni dintre cei cu care lucrez nu s-au infectat. Acesta este răspunsul!

Vrei să redeschizi şcolile? Toţi să folosească Hidroxiclorochină. Acesta este tratamentul preventiv pentru COVID! O tabletă pe săptămână este suficientă. Asta trebuie să transmitem poporului american. Există prevenţie, există leac! Nu trebuie să închidem şcolile. Nu trebuie să închidem afacerile. În loc să discutăm despre purtatul măştilor, în loc să discutăm despre carantină, haideţi să oferim profesorilor Hidroxiclorochină!

Să oferim persoanelor vulnerabile Hidroxiclorochină. Sigur, cei care vor asta. Dacă vrei să te infectezi cu COVID atunci e treaba ta. Dar trebuie să ai posibilitatea de a alege dacă vrei sau nu să previi. Acesta este mesajul care trebuie transmis! Toate aceste măsuri nu sunt necesare pentru că există prevenţie, Hidroxiclorochina este prevenţia pentru COVID!

Care este dozajul corect al acestui tratament?

Întrebare: Aţi spus mai devreme că Hidroxiclorochina merge în combinaţie cu zincul şi Azitromicina. De asemenea, aţi spus că alţi doctori au folosit, dar în doze greşite. Tot aud despre această Hidroxiclorochină, dar care este dozajul corect? Care este combinaţia corectă?

Medic: Este o întrebare foarte bună. Din cauza situaţiei politice s-a indus o teamă nejustificată faţă de medicamentul acesta. Ideea e că acest medicament este foarte sigur. Mai sigur decât aspirina. Problema celor care au făcut studiul este că au folosit doze foarte mari. Extraordinar de mari. Ei au folosit 2400 de miligrame în prima zi. Dar tot ce ai nevoie este 200 de miligrame, de două ori pe săptămână pentru prevenţie. Ei au folosit doze mari şi toxice. Şi ghici ce au descoperit? Că dacă foloseşti doze uriaşe toxice obţii rezultate toxice. Medicamentul nu funcţionează când administrezi doze masive, toxice.

Este un medicament extraordinar pentru că în fluxul sanguin nu vei căpăta nivele foarte mari, dar vei avea nivele mari în plămâni. Atunci când îl foloseşti ca prevenţie vei descoperi că, deşi virusul poate ajunge la tine, va avea greutăţi în a trece de el deoarece medicamentul îl blochează şi nu-i permite să intre. Iar dacă totuşi reuşeşte să intre atunci nu îl va lăsa să se înmulţească. Dacă adăugăm apoi zinc acesta îi va distruge mecanismul de replicare. Această combinaţie de medicamente este foarte eficientă în stadiile de început ale bolii. Hidroxiclorochina singură este foarte eficientă ca prevenţie. Eşti mulţumit de răspuns?

Farmaciştii au primit interdicţie de a elibera acest medicament

Simone Gold: Aş vrea să insist un pic pe subiectul ăsta pentru că întrebarea mi se pare foarte bună. Acest tratament este unul foarte simplu şi ar trebui să fie la îndemâna tuturor americanilor. Aspectul dificil este că, în acest moment, din cauza politicii, el este blocat şi doctorilor nu li se permite să-l prescrie. Farmaciilor nu li se permite să-l elibereze. Farmaciile au primit puterea de a trece peste recomandarea medicilor.

De ce noi nu putem să-l cumpărăm la fel de uşor precum cei din Iran, Indonezia, aproape toată America Latină sau Africa Subsahariană? Acolo se poate cumpăra la liber. Doza care se recomandă este de 200 miligrame de două ori pe săptămână, iar zincul să fie consumat zilnic. Aceasta este doza care trebuie folosită. Acest medicament ar trebui să fie la îndemâna oricui. Oferiţi-l oamenilor!

Doctorii care au vorbit despre acest tratament au fost cenzuraţi!

Dr. James Todaro: Aş vrea să fac câteva comentarii referitor la spusele Dr. Gold. Dacă vi se pare că este un atac orchestrat împotriva Hidroxiclorochinei atunci aveţi dreptate. Chiar există. Când aţi mai văzut vreodată un medicament să genereze un astfel de grad de controversă? Un medicament existent de 65 de ani şi prezent pe lista de medicamente sigure ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vreme de mulţi ani. El poate fi cumpărat la liber în foarte multe ţări. Iar ceea ce vedem în zilele astea este o dezinformare uriaşă. Eu sunt co-autor al primului document referitor la Hidroxiclorochină ca potenţial tratament pentru COVID.

Acesta a fost publicat în martie şi de atunci s-a pornit o adevărată furtună împotriva lui. De atunci s-a impus o cenzură draconică doctorilor ca noi care spunem aceste lucruri. Mai mulţi doctori au fost cenzuraţi. Acel document al cărui co-autor am fost este şters de Google. Iar asta se întâmplă după ce mai multe studii au arătat că este eficient şi sigur. Din păcate există foarte multă dezinformare. În luna mai a fost publicat un articol în prestigiosul jurnal medical The Lancet în care se spune că Hidroxiclorochina nu funcţionează la pacienţii COVID.

Apoi, însă, cercetători independenţi ca noi cărora ne pasă de adevăr, ne pasă de pacienţi, au analizat în detaliu acel studiu şi au dovedit că este fals. Este un studiu care conţine date false. În urma dovezilor, The Lancet a retras acel articol după doar două săptămâni de la publicarea lui. Acest lucru este aproape fără precedent, cel puţin pentru studii de această amploare. Aşa că îmi cer scuze pentru că există atâta dezinformare. Îmi cer scuze că este atât de greu de găsit adevărul. De aceea am creeat „Doctorii din Linia Întâi” pentru a ajuta să oferim informaţie reală oamenilor.

Medicament folosit timp de 60 de ani acum este brusc toxic?

Sigur că există dovezi pro şi contra, dar adevărul este că ne aflăm într-o perioadă extrem de provocatoare. În aceste condiţii, cum să fie o soluţie limitarea doctorilor de a folosi anumite medicamente? Nu există aşa ceva! Mai ales că acest tratament a existat şi s-a folosit cu mare succes şi înainte de COVID. Gândiţi-vă că acest medicament este folosit de pacienţii cu reumatism, artrită, lupus, pacienţi cu multe alte boli şi chiar de oameni care călătoresc în Africa şi folosesc medicamentul ca prevenţie pentru malarie. Am folosit acest medicament vreme de foarte mulţi ani, iar acum dintr-o dată îl privim ca pe un medicament toxic? Nu are nicio logică!

Dacă mai adăugăm şi faptul că două dintre cele mai prestigioase reviste de medicină, New England Journal of Medicine şi The Lancet, au retras studiile care „dovedeau” că Hidroxiclorochina este dăunătoare ar trebui să ridice semne de întrebare oamenilor despre ce se întâmplă. Ar trebui să existe libertate de exprimare şi să fie încurajate dezbaterile. Doctorii care au obţinut rezultate bune ar trebui să fie lăsaţi să îşi exprime realizările şi să existe dezbateri reale, pro şi contra. Să se dezbată şi să se înveţe despre cum să îmbunătăţim tratamentul pacienţilor bolnavi de COVID.

„Studiile care spun că acest tratament nu funcţionează sunt studii false!”

Dr. Stella Immanuel: Ascultaţi, vreau să accentuez acest lucru. Am avut 350 de pacienţi bolnavi de COVID şi numărul continuă să crească. Le-am oferit Hidroxiclorochină şi toţi s-au făcut bine. Asta este tot ce aş transmite celor care fac astfel de studii. Au folosit doze mult prea mari pe pacienţi nepotriviţi. Eu o să le numesc studii false. Orice studiu care spune că Hidroxiclorochina nu funcţionează vreau să ştiţi că este un studiu fals. Vreau să-mi demonstreze mie cum nu funcţionează. Cum nu funcţionează când eu personal am tratat 350 de pacienţi şi toţi sunt vii şi bine? Cum pot să-mi spuna că nu funcţionează? Sunt nişte studii false!

Întrebare: Am auzit că există o creştere în anxietate, tendinţe suicidale, abuz de substanţe şi diverse probleme mentale de sănătate cauzate de închiderea şcolilor şi izolării. Care este recomandarea voastră?

Simone Gold: Da, eu aş deschide şcolile. Deoarece lucrul cel mai important pentru copii este să socializeze, să fie împreună cu alţi copii şi să înveţe. Da, lăsaţi copiii să se întoarcă la şcoală! Suntem în favoarea reîntoarcerii copiilor la şcoală.

Doctor: Depresia este cauzată de niveluri scăzute de zinc. Atunci când mergi la spital ei nu îţi fac teste pentru a descoperi nivelul de zinc. Scăderea nivelului de zinc provoacă lipsa mirosului, lipsa gustului. Aceste simptome sunt asociate şi covidului, corect? Motivul este că zincul este o substanţă naturală care luptă împotriva covidului. Ceea ce se întâmplă este că zincul opreşte Polimeraza RNA şi Hidroxiclorochina permite zincului să pătrundă în celule.

Deci, zincul opreşte Polimeraza RNA şi este folosit de celule pentru a lupta cu covidul. Dacă nu ai luat niciodată Hidroxiclorochină ai putea să ai scădere de zinc. În America avem în majoritate niveluri scăzute de zinc. Problema e că acest COVID scade şi mai mult acest nivel al zincului din organism. Iar tu ai nevoie de zinc pentru a lupta cu virusul, oricare ar fi acest virus. Trebuie să ne asigurăm necesarul de zinc şi de vitamina D. Avem în general o deficienţă de zinc şi vitamina D.

Dacă vreţi să aprofundaţi subiectul şi să aflati mai multe date tehnice, puteţi urmări şi videoclipul disponibil la acest link.

Admin