lun. iun. 24th, 2024

STRÂNGERE DE FONDURI pentru ca 100 de copii defavorizaţi să ajungă la mare!


Mihai Căldăraru îşi continuă campaniile umanitare şi, de această dată, cei către care îşi îndreaptă atenţia sunt copiii defavorizaţi. Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabără la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea.

Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii.

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Mihai Căldăraru pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copiii din mediile sociale sărace pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Hotel Majestic Mamaia din Constanţa.

Zâmbetul Pe Chipul Copiilor Defavorizați

Cu această ocazie, Mihai Căldăraru, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Departamentul Pentru Protecția Socială Persoane cu Dizabilități și Persoane Defavorizate, este implicată în strângerea de fonduri şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Tabăra de vară pentru copii face parte din campania „Zâmbetul Pe Chipul Copiilor Defavorizați”.

„Această campanie reprezentă o oportunitate pentru a crea un mediu favorabil în zonele rurale și urbane, unde copiii și tinerii își pot dezvolta talentele și pot îmbunătăți sănătatea. Taberele de vară vor stimula o dezvoltare distractivă și eficientă pentru copii” declară Mihai Căldăraru, Directorul General al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Departamentul Pentru Protecția Socială Persoane cu Dizabilități și Persoane Defavorizate.

Dacă doriţi să contribuiţi la fericirea unor copii, puteţi să luaţi legătura direct cu Mihai pe profilul său de Facebook (Click aici).

Admin