joi. iul. 18th, 2024

Poate fi George Simion viitorul Preşedinte al României? Cel mai probabil, da!


Necunoscut publicului larg până nu demult, George Simion a devenit poate cel mai vizibil om politic din România după ce partidul al cărui lider este, AUR, a intrat în Parlament cu un scor mult peste aşteptările tuturor specialiştilor. Ascensiunea lui Simion este una fulminantă şi aprecierea de care se bucură printre alegători ridică un mare semn de întrebare: poate George Simion să devină următorul Preşedinte al României după 2024?

După cum stau lucrurile în acest moment este evident faptul că nimeni nu iese atât de mult în evidenţă pentru postul de preşedinte, după ce Klaus Iohannis nu va mai putea candida, decât George Simion. Dacă partidul său va face o figură frumoasă în Parlament în aceşti patru ani şi sistemul nu îi va găsi (sau inventa) cine ştie ce probleme penale atunci George Simion are şanse foarte mari să devină următorul preşedinte al României după 2024.

Simion este un om charismatic, un om care prinde foarte bine la public şi dacă nu apare nimic devastator pentru el în aceşti patru ani, iar AUR va continua pe aceeaşi linie, atunci nimic nu îl poate opri pe George Simion din a deveni preşedinte al României. Dacă acest lucru se va concretiza sau nu rămâne de vâzut, dar la acest moment este evident faptul că nu există un alt potenţial candidat mai apreciat decât el în rândul alegătorilor.

Admin