vin. iun. 14th, 2024

Alianţa pentru binele Râmnicului sau pentru interes propriu?


În urma votului obţinut la alegerile locale, PNL şi USRPLUS au realizat o alianţă în consiliul local din Municipiul Râmnicu Vâlcea şi anumite voci susţin faptul că scopul acestei alianţe care le conferă majoritate în consiliu ar urma să fie înlocuirea aparatului administrativ, inclusiv cei doi viceprimari aflaţi în funcţie.

Ceea ce pare să le scape din vedere este faptul că pentru a crea un aparat administrativ performant durează foarte mult timp, iar proiectele pentru municipiu vor fi afectate de aceste schimbări şi de timpul pe care-l ia ca noul aparat să se adapteze şi să îşi ia funcţiile în primire. Dacă se vor face aceste schimbări despre care se vorbeşte atunci este evident faptul că ele vor fi făcute doar din considerente politice, nicidecum pe bază de performanţă sau pentru binele cetăţenilor.

Cei care vor veni în funcţiile de viceprimari sunt departe de a avea experienţa acumulată de actualii viceprimari, Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, oameni alături de care primarul Gutău a realizat foarte multe lucruri bune în oraş. Noii viceprimari vor fi puşi acolo doar pentru a-l şicana pe primarul Mircia Gutău şi a-i pune beţe în roate pentru ca proiectele sale să nu se realizeze şi la următoarele alegeri să-l acuze că nu şi-a îndeplinit promisiunile.

Oamenii trebuie să înţeleagă că schimbând actuala administraţie doar de dragul de a face schimbări şi numirea în funcţie a unor oameni neexperimentaţi va face ca locuitorii municipiului să aibă de suferit, iar dezvoltarea oraşului să stagneze.

Admin