Dum. mai 26th, 2024

Campanie umanitară „Ajută-mă să ajut”!


Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA lansează campania umanitară „Ajută-mă să ajut!” strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine și dulciuri.

Ajută-mă să ajut” este numele campaniei umanitare sub care Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA dorește să strângă alimente și produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.

Pachete alimentare şi pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, şi în strânsă legătură cu autorităţile locale, ong-uri, fundații si institutiile publice.

„Este momentul să ne implicăm şi să fim responsabili pentru viitorul acestei ţări”, a afirmat Riccio Daniela, Președinte – director general AEDOPS ROMÂNIA – Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA.

Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA le va acoperi prin fondurile obținute din donații, sunt: achiziția de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente și produse de igienă, dar și plata chiriei, plata cheltuielilor de întreținere sau a utilităților.

Copiii, tinerii și familiile pe care le ajutăm sunt cu atât mai expuse în fața sărăciei extreme”, precizează Mihai Căldăraru.

Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS ROMÂNIA – Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții lansează campania Umanitară „Ajută-mă să ajut!„, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

Donaţii pot fi făcute şi pe site-ul dgaspdca-aedopsromanania.ro sau direct în contul campaniei – RO29BTRLRONCRT00K3365803 (lei), deschis la Banca Transilvania Agenţia Calea Moșilor. Telefon: 0722.70.70.22

Admin