Dum. mai 26th, 2024

Matteo Salvini sătul de „terorismul” COVID: „Mii de oameni mor zilnic din alte cauze decât COVID!”


Ţara de la care a plecat practic pandemia de coronavirus în Europa, Italia, pare să-şi fi revenit. Acum, fostul Ministru de Interne al Italiei, Matteo Salvini, s-a săturat de isteria COVID-19 care continuă să fie întreţinută nejustificat, spune el, de autorităţi şi media.

Salvini a catalogat drept „terorism cotidian” difuzarea zilnică a bilanţurilor privind numărul de cazuri de coronavirus şi decesele atribuite acestui virus. El insistă că pandemia de COVID-19 nu mai reprezintă o urgenţă, transmite EFE.

În Italia se înregistrează o medie zilnică de circa 250 de persoane infectate. Până acum în Italia au fost contabilizate 35.166 de decese ca având legătură cu noul coronavirus.

Luni am auzit că au fost 12 decese de coronavirus. Însă în Italia au mai murit tot ieri 1.800 oameni. De infarct, accidente, cancer, sinucideri… Cred că a şantaja şi a ameninţa cu închiderea un popor când din fericire deja nu mai există urgenţă afectează enorm economia, socializarea şi cultura. În aer liber, dacă se respectă câteva reguli de bun simţ putem să trăim, să zâmbim, să respirăm şi să ne apropiem de altă fiinţă umană”, a declarat Salvini.

Admin