sâm. dec. 2nd, 2023

O pungă cu alimente, o avere pentru un nevoiaş.


Aceasta este deviza celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Protecţia Copilului şi Adopţii AEDOPS ROMÂNIA care sprijină persoanele aflate în situaţii grele. Directorul General al DGASPCR – AEDOPS a avut mai multe acţiuni de ajutorare a persoanelor aflate în situaţii de risc, iar anul acesta, pe 25 mai, Mihai Căldăraru îşi va „dona” ziua de naştere în favoarea persoanelor nevoiaşe.

În ce constă „donarea” zilei de naştere? Ei bine, ne spune chiar Mihai Căldăraru:

„De ziua mea de naștere, 25 mai, dăruiesc alimente şi produse igienico sanitare persoanelor defavorizate.

Dăruiesc ziua mea de naștere celor cărora le dedic misiunea personală! Trăim vremuri neobișnuite, vremuri dificile și provocatoare, vremuri în care trebuie să ne prioritizăm cheltulielie, dar o faptă bună va avea întotdeauna același efect atât pentru cel care o face, cât și pentru beneficiarul direct.

Mâna de ajutor pe care o întindem celor aflați în nevoie are, de cele mai multe ori, efecte care trec dincolo de material.

În aceste momente de cumpănă, vin către voi cu rugămintea de a fi alături de mine în Campania Umanitară de ziua mea, în care sunt implicat de mai bine de 4 ani. Este o campanie  în care cred și care știu că produce mult bine celor care au cea mai mare nevoie: copiilor și familiilor din medii rurale  defavorizate.

Sunt familii greu încercate în această perioadă peste tot în țară. Nu putem ajunge la toate, dar putem să menținem constant sprijinul oferit beneficiarilor noștri. Vorbim despre părinți care au rămas fără locuri de muncă și trebuie să ia lunar decizia: plătesc chiria sau cumpără mâncare.

Eu, Mihai Căldăraru, am decis să pun umărul şi să-i ajutăm cu alimente și produse de igienă, dar pentru asta avem nevoie constant de alimente și produse igienico sanitare. În acest scop, am decis ca ziua mea de naștere să fie sărbătorită într-un mod diferit anul acesta. Cadourile pe care doriți să mi le oferiți mie, vor fi transformate în sprijin pentru aceste familii defavorizate din medii rurale.”

Dacă doriţi să luaţi legătura cu Mihai Căldăraru o puteţi face prin intermediul paginii sale de Facebook. Mai jos puteţi vedea câteva dintre acţiunile sale umanitare.

Admin