vin. iun. 14th, 2024

Cum se lasă oamenii prostiţi de politicieni


Ca să înţelegem cât de uşor de păcălit sunt oamenii şi cât de lipsiţi de scrupule sunt politicienii, haideţi să privim puţin la situaţia pandemică şi alegerile locale. Pe toată perioada campaniei electorale pentru alegerile locale ni s-a spus că totul este sub control şi putem să votăm în voie şi nu e nicio problemă, nimic. Copiii pot merge la şcoală, părinţii la serviciu şi, cel mai important, oamenii pot merge să voteze. Că de votul oamenilor aveau ei nevoie, să-şi valideze furtişagurile pentru următorii patru ani.

Oamenii au fost scoşi din case cu milioanele pentru a merge să îi voteze, în ciuda oricărei logici de luptă împotriva pandemiei. Acum, după ce s-au văzut cu sacii în căruţa locală (urmează căruţa generală), a început să explodeze numărul de infectări şi de internări la ATI în stare gravă. Drept consecinţă, noi restricţii au început să apară în diverse zone ale ţării, precum Judeţul Vâlcea, acolo unde CJSU a dispus mai multe restricţii pentru populaţie din cauza depăşirii anumite norme de infectări la mia de locuitori. Detalii AICI.

Prosteala pandemică

Aşadar, cât timp a fost nevoie de ei pentru a fi votaţi, conducătorii ţării au minţit oamenii şi au ascuns riscurile EVIDENTE oricărui om cu scaun la cap şi au pus în pericol un număr uriaş de oameni doar pentru a-şi valida ei interesele. Acum, gata, după ce oamenii au fost scoşi din ţarcuri precum animalele ca să îi voteze sunt imediat băgaţi cu forţa înapoi în ţarcurile de unde au ieşit. La fel ca animalele. Le scoţi, îţi faci treaba cu ele, apoi le trimiţi înapoi în grajd până la următoarea rundă.

Aşa va fi şi acum. Cazurile de COVID explodează pur şi simplu, iar acest lucru va face conducătorii să ia măsuri restrictive împotriva populaţiei. Apoi, după o lună şi ceva de restricţii în care cazurile de COVID vor scădea în mod natural şi normal, se va da iarăşi drumul oilor pe stradă ca să justifice nouă rundă de alegeri din 6 decembrie. După aceea, iar va exploda numărul de cazuri tot în mod natural şi să vedeţi cum veţi face voi sărbătorile de iarnă acasă, închişi între patru pereţi, privind cerul pe fereastră!

Vă place prosteala? Hai, obişnuiţi-vă cu ideea că veţi petrece Crăciunul şi Revelionul la fel cum aţi petrecut şi Paştele!

Admin