Dum. mai 26th, 2024

Raed Arafat: Copiii care nu poartă masca la ore să fie PEDEPSIŢI!


Raed Arafat insistă pe rezolvarea problemei coronavirus prin sancţiuni şi reguli stricte nerealiste. Odată cu începerea noului an şcolar, Arafat susţine că elevii care nu vor să poarte măştile de protecţie să fie pedepsiţi de profesori sau chiar daţi afară de la cursuri. Deşi este evident faptul că guvernul nu a făcut suficient pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii optime, Arafat pune presiune pe copii şi profesori pentru a respecta nişte reguli absurde şi nerealiste.

Nu vrei să porți mască, ieși din clasă! Așteaptă pe hol, pentru că îți pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele şase luni. De la părinții lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui„, a spus Raed Arafat, potrivit Digi24.ro.

Numai dacă elevii vor fi informaţi despre regulile impuse în pandemie şi le vor respecta, vom putea ajuta la limitarea răspândirii acestui virus. De aceea, din prima zi de şcoală, elevilor le trebuie explicate regulile. Și poate mai ales pentru copiii mici trebuie să le fie explicat într-un mod care să fie atractiv, nu un mod care să-i sperie. Cu certitudine profesorii știu cum să facă acest lucru. Este important cum educi copiii de la prima oră.

Poate o mică parte nu vor respecta regulile de la început. Dar dacă intră în școală și nu simte prezența regulilor respective și se încearcă să li se explice cândva în cursul zilei, deja se pierde încet încet controlul și posibilitatea de a-i face pe copii să respecte aceste reguli.

În prima oră trebuie să li se explice la copii care sunt regulile. Cum se intră, pe unde se circulă, cum vor fi pauzele, cum se va sta la clasă, când se poartă mască, când nu se poartă. Reducerea numărului de elevi la noi este foarte greu de implementat, dar nu imposibil„, a precizat Arafat.

Arafat vrea să facă armată cu elevii.

Aceste declaraţii ne arată foarte clar că Raed Arafat nu are copii şi habar nu are despre ce vorbeşte atunci când este vorba despre lucrul cu copiii. Să ceri unui copil să poarte masca în mod corespunzător atunci când nici mulţi dintre adulţi nu o fac este o aberaţie. Nu se rezolvă pandemia prin informarea copiilor! Pandemia se rezolvă prin măsuri clare şi corecte din partea Guvernului. Pandemia se rezolvă prin TESTARE şi izolare la domiciliu a pozitivilor!

Masca la copii este de-o inutilitate crasă pentru că un copil nu poate să poarte masca timp de 5 ore încontinuu fără a o contamina. Este aberant să pui o asemenea presiune pe nişte copii şi să-i mai şi ameninţi cu sancţiuni sau să fie daţi afară de la ore. Să faci armată cu nişte copii este o prostie! Masca provoacă mai mult stres copiilor decât aduce beneficii.

Mai bine amânau începerea şcolii măcar după alegerile locale din 27 septembrie şi apoi mai vedeam ce facem cu şcoala. Vedeam ce se întâmplă şi în străinătate, care sunt efectele. Nu să ne grăbim să facem experimente pe copii. Partea cea mai proasta este că părinţii participă voluntar la acest experiment malefic făcut pe copiii lor!

Lucrurile ar fi trebuit să fie foarte simple din partea părinţilor. Poate Guvernul să garanteze 100% că elevul va fi în siguranţă la şcoală şi nu există niciun risc de contaminare? Dacă nu, atunci PA! Caz închis! Copilul nu merge la şcoală. Dacă da, atunci să garanteze în scris. Şi dacă se întâmplă ca elevul să se contamineze la şcoală Guvernul să fie tras la răspundere PENALĂ. Aşa cum voiau să le facă părinţilor ce refuză să-şi trimită copiii la şcoală.

Admin