Dum. iul. 14th, 2024

Mircea Badea anunţă REVOLUŢIE dacă bătăuşa din Târgu Jiu nu va fi pedepsită drastic!


Mircea Badea este probabil cea mai revoltată persoană publică faţă de agresiunea la care a fost supusă zilele trecute o minoră din Târgu Jiu din partea unui grup de fete, minore şi ele. Incidentul care a şocat pur şi simplu întreaga ţară prin violenţa extremă de care au fost capabile nişte fete de 13-14 ani poate fi văzut AICI.

Deoarece justiţia a decis ca agresoarea principală poate fi cercetată în libertate şi părinţii tuturor celorlalţi copii au fost amendaţi cu doar 500 de lei fiecare, aşa cum v-am relatat AICI, Mircea Badea a luat foc şi a promis revoluţie dacă lucrurile vor rămâne aşa. El a cerut ca părinţii agresoarei principale să fie concediaţi de la locurile de muncă de îndată, „altfel va ieşi prăpăd”, conform declaraţiilor acestuia.

Mama agresoarei principale lucrează chiar la direcţia de protecţie a copilului, iar Mircea Badea a cerut public ca aceasta să fie dată afară. Acelaşi lucru l-a cerut şi pentru tatăl fetei care lucrează la Rovinari. Mircea Badea a solicitat ca atât minorii care au participat la scenele oribile cât şi părinţii acestora să fie evaluaţi de psihologi şi psihiatri.

„Ăia trebuie să zboare de la serviciu! Fac revoluţie în ţara asta!”

Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în spitalul de Psihiatrie, acolo unde îi este locul pentru a fi examinată. Pentru că e clar că are o problemă gravă. Avocatul familiei descreieratei de 14 ani, pentru că niciun om normal indiferent de vârstă nu are cum să facă așa ceva – are niște probleme psihice grave și ar trebui investigată medical – , îmi transmite că familia aceasta de bizari, ca să nu le spun altfel, se simte amenințată de ce am postat eu pe Facebook.

Asta e o veste bună. E bine că se simte amenințată, e un gest de normalitate. Dacă Doamne ferește s-ar fi întâmplat copilului meu aveam cu totul și cu totul alt breaking news azi. Această făptură în acest moment este în libertate. Este foarte greșit. Familia este în libertate. Este foarte greșit. Văzând declarațiile tatălui după ce a făcut fata îți dai seama, de fapt, că e o mare problemă acolo.

Dacă aia (mama agresoarei n.r.) mai lucrează mâine la Protecția Copilului va fi Revoluție în România, vă promit eu. Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva. Tatăl lucrează la Rovinari. A zis că a fost foarte ocupat la serviciu. Păi dacă a fost atât de ocupat la serviciul lui de la Rovinari, atunci poate că serviciul ăsta uite la ce duce.

De aia el trebuie să zboare. Dacă nu zboară ăsta până mâine de la Rovinari… atunci bine. Stimați telespectatori, eu vă promit că fac revoluție în țara asta dacă nu îi bagă pe toți din familia asta la psihiatru forțat și pe ăia care s-au uitat. Fac revoluție în țara asta”, a încheiat Mircea Badea în direct la Antena 3.

Admin