Dum. mai 26th, 2024

Minora violentă din Târgu Jiu va fi cercetată în libertate. Părinţii amendaţi cu 500 de lei!


Zilele trecute a apărut pe internet un videoclip îngrozitor în care o minoră în vârstă de 13 ani din Târgu Jiu a fost umilită şi agresată animalic de alte patru minore. Imaginile postate pe internet au îngrozit lumea, iar poliţia s-a sesizat şi a pornit o anchetă în acest caz. Una dintre agresoare, în vârstă de 14 ani, a fost identificată şi arestată timp de 24 de ore, fiind dusă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Judecătorii, însă, au decis că fata poate fi cercetată în stare de libertate şi au dispus doar măsura controlului judiciar. În schimb, părinţii agresoarei cât şi ai celorlalte fete au fost amendaţi cu câte 500 de lei fiecare. Fata care a fost plasată sub control judiciar este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 41 şi 52 de ani şi o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinţii tinerilor implicaţi în evenimentul din data de 5 septembrie, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice„, a precizat IPJ Gorj.

Tatăl agresoarei dă vina pe societate pentru comportamentul fiicei sale!

Deşi fiica lui a fost lăsată în libertate după ce a comis aceste fapte de-o violenţă extremă, tatăl agresoarei susţine că fata lui nu ar fi trebuit să îşi petreacă noaptea după gratii, ci să fie lăsată acasă „în sânul familiei”.

Un act de teribilism din partea fetiței noastre pe care nu o regăsim ca și comportament și nu am recunoscut acest comportament față de ce avea acasă. Un copil cu multe diplome și multe rezultate la învățătură foarte bune. Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei.

S-a întâmplat, societatea, lipsa școlii din luna martie… Noi plecăm la serviciu… Din luna martie, soția mea a fost izolată la serviciu de 3 ori consecutiv, câte 2 săptămâni. Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereți, rupt de sânul familiei. Trebuie lăsată lângă noi, sub consiliere psihologică, pentru că și ea a suferit 6 ore de traumă psihică.

Este dat cu pietre în acești copii care considerăm că au avut o ieșire. Știu că imaginile sunt foarte dure, chiar și pentru noi. Eu ca părinte nu am putut să le privesc”, a declarat tatăl fetei pentru Antena3.

Imaginile cu un puternic impact emoţional pot fi urmărite AICI.

Admin