lun. ian. 25th, 2021

JURNALUL.INFO

Ştiri online de ultimă oră

Delirul lui Iohannis: Guvernul şi-a făcut treaba. Vina creşterii infecţiilor aparţine PSD şi cetăţenilor!


Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă în care s-a lăudat că a găsit vinovaţii pentru creşterea infecţiilor COVID-19. Iohannis a spus că PSD-ul este de vină că a „făcut harcea parcea” legea carantinării. De asemenea, a spus că PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru a avea motiv să critice guvernul. Iohannis a spus că vina creşterii infecţiilor aparţine PSD şi cetăţenilor indisciplinaţi pe care Guvernul nu a mai putut să-i amendeze!

„Când în alte ţări au avut loc sute de mii de infectări şi de morţi, în România am avut puţine infectări. Autorităţile își făcuseră treaba. Pandemia a fos gestionată bine de Guvern şi autorităţi, dar această situație nu a convenit PSD.

Guvernul, preşedintele şi autoritățile şi-au făcut treaba, aşa că PSD a căutat soluţii pentru PSD. PSD conduce în Parlament împreună cu alţii, cum e UDMR. Să nu uităm când PSD a vrut să dea pe șest o parte din secuime UDMR. PSD a făcut harcea-parcea puțina legislaţie pe care o aveam pentru a gestiona această pandemie. Stimaţi pesedişti, nu caut vinovaţi, îi cunosc. Arăt cu degetul spre voi”, a declarat Iohannis.

„Dragi români, toate studiile sociologice arată că 90% dintre voi respectă normele, se conformează. Marea majoritate ați înțeles că avem nevoie de disciplină. Cei care nu au înțeles vor fi amendați. E obligatoriu ca toată lumea să respecte normele ca să putem stăpâni această pandemie.

Ştim ce avem de făcut. Avem peste 800 de paturi pregătite pentru terapie intensivă, deja jumătate sunt ocupate. Avem nevoie de măsuri foarte ferme. Cei care nu le respectă vor suporta rigorile legii. E important să trecem peste această criză sanitară creată cu cinism de un partid din România”, a adăugat Iohannis.

Iohannis şi inteligenţa sa asimptomatică demască involuntar incompetenţa Guvernului

Cu alte cuvinte, cât timp oamenii au stat în casă Iohannis se laudă că şi-au făcut treaba. Pe aceaşi logică strâmbă putem spune că vom reduce accidentele rutiere la 0 dacă vom interzice condusul! Practic, Iohannis spune că toată vina aparţine PSD că a creat vid legislativ (ceea ce este o minciună uriaşă) şi cetăţenii „maniaci” care ar fi profitat de acest vid legislativ şi şi-au făcut de cap, „fugind” din spitalele unde nu ar fi trebuit să ajungă de la bun început dacă trăiam într-o ţară normală la cap.

Conform spuselor lui Iohannis, Guvernul a fost perfect. Ministerul Sănătăţii a fost perfect. Administraţia prezidenţială a fost perfectă. Doar „afurisiţii” de pesedişti şi de cetăţeni iresponsabili sunt de vină pentru creşterea infectărilor.

O atitudine absolut dizgraţioasă din partea unui aşa-zis preşedinte de ţară. Mergând pe logica strâmbă a lui Iohannis, dacă 90% dintre oameni au respectat regulile, înseamnă că problema este EVIDENT la cei care au administrat pandemia! Nicăieri în lume nu există UNANIMITATE! Este o nebunie să ceri unanimitate. Deci dacă Guvernul a avut de gestionat doar 10% de „iresponsabili” care au refuzat să se supună regulilor înseamnă că avem un Guvern INCOMPETENT.

Mai mult decât atât, acest individ sinistru ar trebui să se uite unde sunt focarele de COVID! Aceste focare sunt în cămine de bătrâni şi în SPITALE!!! Doctorii care s-au infectat sunt nişte nespălaţi iresponsabili care au profitat de vidul legislativ creat de PSD? Medicii infectaţi sunt pesedişti care vor să creeze o criză sanitară?