lun. mai 27th, 2024

Scopul virusului este de a distruge spiritul uman! Iată cum poţi creşte artificial numărul infectaţilor!

Foto: reginamaria.ro


Zilele astea am observat cu mai mare atenţie comportamentele oamenilor simpli, dar şi deciziile care se iau la nivel înalt şi am ajuns la o concluzie personală tristă. Coronavirus nu ne omoară fizic mai rău decât alţi viruşi existenţi de când lumea, dar ne omoară din punct de vedere sufleteşte. Cred că acest virus a fost creat şi eliberat de om, iar scopul nu este acela al vaccinării şi cipării oamenilor.

Scopul este unul mult mai profund şi mai perfid. Distanţarea oamenilor, divizarea lor. Gogomănia asta cu asimptomaticii care transmit virusul este cea mai mare nenorocire care se putea abate asupra omenirii. De ce? Pentru că dacă înainte ne feream doar de cei care erau bolnavi, acum am ajuns să ne ferim de toată lumea, indiferent că e bolnav sau sănătos. Îi prezumăm pe toţi ca fiind periculoşi. Plecăm din start de la premiza că aproapele poate fi contagios. Sau că noi putem fi contagioşi pentru aproapele nostru. Şi nu ne ferim neapărat pentru că ne e frică de boală cât ne ferim ca să nu ajungem stigmatizaţi şi băgaţi la izolare în puşcăriile pe care fraudulos le numesc spitale.

Prietenii nu îşi mai dau mâna, nu se mai îmbrăţişează, nu se mai apropie unii de alţii de teama că vor lua „virusul ucigaş”. Sigur, nu toţi procedează aşa, dar acolo se va ajunge. Acolo se doreşte să se ajungă! Se va pistona pe ideea asta de distanţare şi asimptomatici atât de mult încât să convingă toată lumea că asta este soluţia. Deja vedem la toate televiziunile şi toate canalele de comunicare cum se insistă pe distanţarea dintre oameni. Distanţaţi-vă, staţi departe unii de alţii. Vorbiţi doar prin ecrane, întâlniţi-vă cât mai rar.

Divide et impera

Copiii nu mai au voie să se îmbrăţişeze la şcoală, vor să-i ţină cât mai departe unii de alţii, să nu se mai lege prietenii între ei. Locurile de joacă sunt închise. Colegii de serviciu trebuie la rândul lor să păstreze distanţa între ei pentru a nu-şi da unul altuia virusul. Se lucrează intens la divizarea oamenilor, la îndepărtarea lor unii de alţii.

Apoi, când oamenii sunt singuri, când oamenii nu mai comunică între ei, devin depresivi şi uşor de manevrat. Nici nu e nevoie de CIP, vor manevra oamenii prin manipulare şi propagandă, aşa cum o fac şi acum de altfel. Cum era vorba aceea? DIVIDE ŞI CUCEREŞTE! Asta se urmăreşte, să ne divizeze, să ne distanţeze cât mai mult posibil unii de alţii! Atât fizic, dar mai ales emoţional şi sufleteşte!

Aceasta este adevărata dramă pe care ne-o aduce coronavirusul. Virusul nu ne omoară neapărat fizic, ci sufleteşte. Ne distruge spiritul! Sigur, unii vor spune că există peste 500 de mii de decese înregistrate oficial în lume. Dar vin şi vă întreb; de unde ştiţi acest lucru? Cum poţi şti cu adevărat că acele cifre sunt corecte şi că oamenii ăia chiar au murit de coronavirus când nu se fac autopsii?

Cum faci toate guvernele lumii să se coordoneze?

Da, mă, dar cum poţi face toate guvernele lumii să colaboreze atât de diabolic şi să se coordoneze atât de bine?, aţi putea întreba. Răspunsul pe care vi-l dau este că nici nu trebuie. Tot ce trebuie să faci este să măsluieşti aparatele de testare. Cum simptomele coronavirusului sunt similare dacă nu identice cu ale gripei normale, asta păcăleşte chiar şi medicul de bună credinţă. Şi în plus, haideţi să ne uităm şi de unde vin kiturile de testare. Haideţi să observăm şi alte detalii, nu doar cifre seci.

Aparatele care dau rezultate pozitive sau negative pot fi măsluite foarte uşor de fabricant. Aşa că nici nu e nevoie să cumperi toate guvernele de pe planetă sau toţi medicii, trebuie doar să „umbli” la cei care fac kituri de testare. Presupunerea mea este că acele teste dau rezultate pozitive la gripă, nicidecum la aşa-zisul coronavirus. Şi atunci, medicul de bună credinţă ia proba de la pacient, o trimite către laborator şi de acolo îi vine rezultatul de „pozitiv COVID” şi medicul de bună credinţă ia de bun ce i se spune de la laborator şi începe tratamentul experimental pentru COVID. Fiind convins că face ceea ce trebuie, că îşi face datoria. Chiar dacă tratamentul poate fi mai periculos decât virusul în sine!

Dacă virusul ăsta a fost atât de nou şi imprevizibil, cum de s-au inventat imediat teste care să depisteze virusul? Cum inventezi un test pentru a depista un virus despre care nu ştii nimic? Repet, părerea mea este că totul e o mare gogomănie menită să distrugă ceea ce ne face pe noi oameni. Ne distruge socializarea, prietenia, apropierea dintre oameni, atât fizică, dar mai ales emoţională. Vor să ne divizeze, să ne înstrăineze unii de alţii, să fim singuri în „bula” noastră. Să fim doar nişte roboţei reci şi supuşi, fără emoţii şi sentimente. Să nu mai existe prietenii, unitate, să nu ne mai pese unii de alţii. Să ne evităm pentru a nu ne „contamina”.

Şi medicii sunt victime, nu neapărat complici!

Se lucrează intens la distrugerea sufletului uman. Ne tot ţin în alerte după alerte, urgenţe după urgenţe, ca să ne bage spaima în suflete şi să rămână acolo mereu. Să acceptăm „distanţarea socială” ca un nou stil de viaţă „normal”. Nu uitaţi că trăim într-o lume informatizată. Trăim într-o ţară cu preşedinte ales de tablete. Chiar asa greu credeţi că le este să măsluiască nişte aparate care să dea rezultate pozitive pe anumite criterii prestabilite? Din păcate, de ceva vreme nu mai este vorba despre viruşi în pandemia asta. Sensul a fost deturnat către ceva mult mai profund şi periculos pentru oameni decât un virus gripal.

De aceea zic să fim mai înţelegători şi cu medicii pentru că şi ei sunt păcăliţi la fel ca noi. Sunt şi ei sub un stres imens din cauza asta, că trebuie să fie mult mai atenţi, trebuie să poarte mereu acele echipamente de protecţie, nu este deloc uşor nici pentru ei. Şi nu pentru că ar fi cumpăraţi, ci sunt la rândul lor terorizaţi cu acest virus.

Şi ei sunt oameni ca şi noi, supuşi acelorlaşi emoţii şi frici. Nu au ce să ne spună. Ei văd oamenii bolnavi, văd oamenii cu simptome care indică acel COVID, dar nu au de unde să ştie ce este acolo cu adevărat decât dacă le spune aparatul, laboratorul. Şi când laboratorul spune „pozitiv” ei iau de bun ce li se spune. Văzând şi simptomele care, deşi similare cu gripa, li se spune că sunt de la COVID!

P.S. Acest articol este o OPINIE fără baze ştiinţifice sau dovezi concrete!

Admin