vin. iun. 14th, 2024

Cum încearcă să profite „martorii covidului” de situaţia lui Novak Djokovic


„Martorii covidului” continuă ridiculizarea celor care nu iau aşa în serios periculozitatea coronavirusului. Există multe voci în România care acuză vedetele că ar fi primit bani pentru a se declara infectate cu coronavirus. Cele mai recente cazuri sunt ale lui Marcel Pavel, Alina Puşcaş sau Andrei Ştefănescu.

Acum, mai nou, jucătorul de tenis Novak Djokovic a fost depistat şi el ca fiind infectat cu coronavirus. Tenismenul sârb este asimptomatic, la fel ca şi soţia sa, de asemenea depistată pozitiv cu noul coronavirus. Acum, vocile care iau în derâdere scepticii fac mişto spunând că „statul sârb a făcut împrumut la Banca Mondială pentru a-l plăti pe Djokovici să se declare infectat cu coronavirus”.

Sigur că nici eu nu cred în teoriile cum că s-ar plăti vedete pentru a face propagandă coronavirusului. După părerea mea este o risipă de fonduri şi eficienţă aproape nulă. În schimb se poate proceda aşa cum am explicat într-un articol anterior pe care-l puteţi citi aici. Mai exact, măsluirea testului. Vedeta declară ce i se spune de la autorităţi fără să fie plătită. Dacă vede testul pozitiv automat şi vedeta va spune acelaşi lucru, pe bază de încredere. Deci, de ce ai cheltui bani cu vedetele când poţi atinge acelaşi scop cu fonduri mult mai puţine?

De ce ai plăti vedete când le poţi lua cu japca?

De ce crede vedeta ce i se spune? Pentru că a fost bombardată la fel ca noi toţi că poţi avea virusul fără să ai simptome. Eşti bolnav că aşa spun ei, nu că te simţi tu bolnav! Asta e cea mai mare perversitate a acestei pandemii. Cred că toţi ştiam că eşti bolnav atunci când te simţi rău, nu eşti bolnav că aşa zice un laborator. Nici măcar doctorul ci un afurisit de laborator!

Ce nu înţeleg cei care iau la mişto chestia asta cu Nole este că, din contră, confirmă lipsa de periculozitate a virusului! Iată, Marcel Pavel cântă din spital la 60+ de ani, suferind şi de alte boli. Andrei Ştefănescu la rândul său stă în spital arestat, fără a avea vreun simptom. Alina Puşcaş a stat prizonieră la corturi câteva zile fără să aibă vreun simptom. Deci, despre ce vorbim? Ei nu au nevoie să plătească vedete pentru că le iau cu japca! Şi dacă nu au simptome nu contează, deja se face publicitate şi tam-tam în jurul covidului.

Trebuie să înţelegeţi modul de funcţionare al acestei perversităţi. Dumneata, cel care citeşti acest text, te poţi regăsi în aceeaşi situaţie precum vedeta de care crezi că a luat bani. Poţi fi testat şi ţi se va spune că eşti pozitiv asimptomatic şi internat cu forţa, altfel ţi se face dosar penal. Deci, de ce v-ar da bani pentru asta când pot să vă ia cu japca?

Admin