Dum. iul. 14th, 2024

Mascarada COVID! De ce NU se fac autopsii morţilor de COVID? Ce vor să ascundă?


În condiţiile în care apar noi dovezi cum că acest nou coronavirus nu este atât de periculos precum se credea iniţial şi este cam la acelaşi nivel cu o gripă sezonieră, de ce s-au produs atât de multe decese în ţări precum Spania, Italia, America, Anglia? Teorii ale conspiraţiei sunt multe, dar mi-e greu să cred că toată lumea medicală din aceste ţări şi nu numai au trecut cu intenţie morţii din alte cauze la „COVID imaginar”, aşa cum spune una dintre aceste teorii ale conspiraţiei.

Ceea ce cred eu este că acest virus există. Însă motivul pentru care s-au produs atât de multe decese la începutul pandemiei a fost faptul că s-a transmis o panică generală de undeva de sus şi în loc să trateze boala precum ar trata gripa sezonieră ei s-au apucat să administreze medicamente şi scheme de tratament experimentale pentru a se lupta cu acest nou virus. Astfel, bolile celor care au fost depistaţi pozitiv la coronavirus s-au agravat şi au condus la moartea lor. Moarte provocată de celelalte boli nu neapărat de COVID!

Fără o autopsie, cum poţi stabili cauza decesului?

Am văzut cu toţii şi recunosc şi ei faptul că 95% (poate şi mai mult) dintre oamenii care au decedat au avut şi alte comorbidităţi. Sigur, unele astfel de comorbidităţi probabil că puteau fi duse pe picioare încă o vreme, dar faptul că au luat acest virus i-a făcut să dezvolte nişte simptome noi, iar tratamentele pe care le-au administrat doctorii la recomandarea cine-ştie-cui pentru a trata coronavirusul au ajuns să intre în conflict cu bolile adiacente şi, astfel, să se producă decesul.

Nu există dovezi că decesele pe care le atribuie autorităţile noului coronavirus au fost provocate cu adevărat de acest virus. De ce spun asta? Pentru că nu se fac autopsii! OMS a cerut tuturor statelor să nu se facă autopsii pe cei care sunt declaraţi morţi de coronavirus. Şi atunci, de ce sunt ei atât de convinşi că au murit de coronavirus? De unde ştiu ei ce anume a produs moartea unui om? Faptul că, la un momentdat, omul acela a ieşit pozitiv la coronavirus nu înseamnă că asta i-a şi adus moartea!

Tudorel Butoi: Neefectuarea de autopsii înseamnă încălcarea legii!

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, profesor respectat, a declarat într-un interviu în emisiunea „Voi Cu Voicu” că neefectuarea de autopsii reprezintă o încălcare flagrantă a legii în vigoare, iar motivul pe care îl invocă autorităţile, la recomandarea OMS, este o minciună grosolană care trebuie anchetată de procurori!

OMS a dat indicaţii de a nu se face autopsii pentru că există pericolul răspândirii acestui virus. Tudorel Butoi demontează acest mit, spunând că e o minciună deoarece autopsiile se fac în spaţii special amenajate, de oameni special instruiţi în acest sens pentru ca aceste lucruri să nu se întâmple. Acest pericol teoretic există şi la alte boli, alţi viruşi, şi tocmai de aceea autopsiile se fac în spaţii special amenajate. Aşa că noul coronavirus nu era cu nimic mai special sau mai periculos decât oricare alt virus în cazul efectuării unei autopsii. 

Recomandările OMS nu sunt mai presus de legile ţării!

Mai mult, profesorul Butoi a spus că „recomandările” OMS nu reprezintă legi şi nu pot să fie ele mai importante decât legile ţării. Or legea în România spune clar că trebuie să se facă autopsie în aceste cazuri pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Recomandările OMS nu sunt legi, astfel că autorităţile române au încălcat legea ţării prin neefectuarea de autopsii şi cineva trebuie să răspundă în acest sens!

Şi atunci, în condiţiile în care nu faci autopsii la persoanele decedate, cum şi cine determină că omul acela a murit de coronavirus? Doar pentru că testul arată că este pozitiv la coronavirus nu înseamnă că acest virus a şi provocat moartea! Cum oamenii duc pe picioare tot felul de boli, cu sau fără tratamente, de unde ştim că nu ar fi putut duce pe picioare şi această boală? De unde ştim noi că moartea nu a fost provocată chiar de doctori prin administrare greşită de medicamente? Şi nu acuz medicii că au făcut-o cu intenţie! Sunt de părere că au făcut-o la recomandarea anumitor indivizi cu funcţii şi credibilitate.

P.S. Acest articol reprezintă o opinie. El nu are la bază studii ştiinţifice sau dovezi concrete, altele decât ceea ce există deja în spaţiul public.

Admin