Dum. mai 26th, 2024

DOCUMENT BOMBĂ din Germania: COVID-19 este o ALARMĂ FALSĂ! Nu e cu nimic mai periculos decât gripa sezonieră!


Zi de zi apar tot mai multe informaţii şi studii care relevă faptul că panica generată de noul coronavirus a fost nejustificată. De această dată un document în acest sens vine din partea unui grup de experţi medicali care au fost solicitaţi de Ministerul de Interne German să realizeze un raport pe seama coronavirus. Aceştia au scos în evidenţă într-un raport de 93 de pagini faptul că măsurile luate de guvernul German şi nu numai au fost mult exagerate faţă de pericolul real pe care-l reprezenta virusul.

Mai exact, aşa cum notează aceştia, măsurile guvernelor de combatere a virusului au ucis mai mulţi oameni decât virusul în sine. Cu alte cuvinte, este ca şi cum ai cheltui 10 lei pentru a recupera un prejudiciu de 1 leu. Acest raport se pare că nu ar fi trebuit să apară public, iar faptul că el a apărut totuşi provoacă o mare problemă Guvernului german care nu ştie momentan cum să gestioneze situaţia.

Cel mai controversat pasaj al raportului îl reprezintă acela că pericolul pe care-l prezintă COVID-19 nu este cu nimic mai mare decât cel prezentat de o gripă obişnuită. Conform datelor existente în momentul realizării raportului, erau 250 de mii de decese provocate (sau nu, veţi vedea în continuare de ce) de COVID-19 comparativ cu 1.5 milioane provocate de gripa sezonieră (25 de mii doar în Germania). Cercetătorii susţin că nu există nicio dovadă că acest virus este mai periculos decât gripa sezonieră şi că totul a fost doar o mare ALARMĂ FALSĂ!

„Majoritatea persoanelor care apar ca morţi de COVID în statistici ar fi murit oricum pe parcursul acestui an din alte cauze!”

Mai mult decât atât persoanele care apar în statistici cum că ar fi decedat de coronavirus ar fi murit oricum pe parcursul acestui an din diverse motive, precum bătrâneţea, altor boli de care sufereau deja, stresul cotidian şi aşa mai departe. Documentul pune accent pe „consecințele numeroase și grele ale măsurilor coronavirus”, atrăgând atenția asupra gravității situației: mai mulți oameni au murit din cauza măsurilor adoptate de Guvern împotriva noului coronavirus decât cei care au fost efectiv uciși de COVID-19.

Deşi Guvernul german a încercat să minimalizeze rezultatele acestui raport, spunând că el reprezintă doar o opinie personală sau opera unui singur angajat, realitatea este alta. Documentul de 93 de pagini intitulat „Analiză a Crizei de Management” a fost realizat de un grup de oameni de știință numit de ministrul de Interne de la Berlin și compus din experți medicali externi provenind de la mai multe universități germane. În plus, la document a lucrat și oficialul german Stephen Kohn, el fiind cel care a făcut raportul „scăpat” în presă.

Stephen Kohn este un renumit avocat german, fiind una dintre cele mai cunoscute surse care au prezentat opiniei publice, de-a lungul vremii, aspecte care s-ar fi vrut păstrate secrete de către autorități. Autorii raportului au susținut o conferință comună de presă în data de 11 mai, în care au dezvăluit faptul că guvernul german a ignorat sfaturile experților.

Ei au cerut ministrului de Interne să facă oficial comentarii despre documentul a cărui existență sau veridicitate nu o poate nega.

„Măsurile terapeutice și preventive nu ar trebui niciodată să aducă mai mult rău decât boala în sine. Ținta lor ar trebui să fie protejarea grupurilor de risc, fără a pune în pericol disponibilitatea actului medical adresat populației și nici sănătatea publică, așa cum din păcate s-a întâmplat. Noi, practicienii din medicină, ne confruntăm zilnic cu efectele secundare asupra pacienților noștri, rezultate în urma măsurilor adoptate împotriva coronavirusului.

În consecință, cerem ministrului federal de Interne să își exprime punctul de vedere asupra poziției noastre publice și sperăm că va avea loc o discuție pertinentă asupra măsurilor anti-COVID-19, care să conducă la adoptarea celor mai bune măsuri pentru populație”, au arătat autorii raportului în conferința de presă, conform capital.ro

Documentul în limba Germană poate fi citit AICI.

Admin