vin. iul. 12th, 2024

„Rezistenţilor”, şi VOI sunteţi vinovaţi că o copilă a fost violată şi arsă de vie de un criminal în serie!


Preocupată de viruşi, stări de alertă şi jocuri politice lumea pare să treacă foarte uşor peste un subiect tragic. Extrem de tragic. Înfiorător! O copilă în vârstă de 17 ani este acum aproape de a muri după ce o fiinţă care fraudulos este numită „om”, ce fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru CINCI CRIME, a turnat benzină pe ea şi i-a dat foc! Asta după ce fusese în prealabil violată!

Această fiinţă care greu poate fi numită om a fost iniţial condamnată la închisoare pe viaţă, dar în nemernicia lui un judecător a considerat că acest diavol merită să fie pus din nou în libertate pentru că a dat „dovezi temeinice de îndreptare” în timpul petrecut la închisoare. Acest diavol lăsat liber a început o relaţie virtuală cu o minoră în vârstă de 17 ani cu care mai apoi s-a întâlnit şi a violat-o.

Minora a mers la poliţie şi l-a reclamat pe individ pentru viol. Dar aşa cum se poate observa, pe poliţişti nu i-a interesat şi nu au făcut NIMIC. În schimb, diavolul respectiv a făcut ceva. Enervat că fata l-a reclamat, el s-a dus la ea, a turnat benzină pe trupul ei şi i-a dat foc! Acum fata este în spital cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, având şanse minime de supravieţuire.

Politicienii necrofagi încearcă să profite de ocazie pentru interes personal

Ca şi cum tragedia nu ar fi suficient de mare şi vinovaţii extrem de evidenţi, nişte javre de politicieni şi susţinători de-ai lor „rezistenţi” încearcă să arunce această tragedie în curtea celor de la PSD şi, mai ales, a lui Tudorel Toader pentru acel recurs compensatoriu.

Mă, javrelor cu chip de om, nu v-aţi săturat să vă promovaţi interesele prin intermediul unor tragedii? Prin intermediul suferinţei unor oameni? Ce treabă are, mă nenorociţilor, recursul compensatoriu al lui Toader cu eliberarea unui descreierat condamnat la închisoare pe viaţă pentru cinci crime? Mă nenorociţilor, nici în faţa unor astfel de tragedii nu realizaţi că vina vă aparţine chiar vouă pentru că nu acceptaţi legea răspunderii magistraţilor? Că aţi ieşit ca PROŞTII să susţineţi „magistraţii de elită” care eliberează criminali în serie? Nu v-aţi gândit că, pe lângă protejarea intereselor voastre, aceşti magistraţi provoacă şi astfel de tragedii?

Nu realizaţi că vina aparţine EXCLUSIV acelui judecător care a decis că acest DIAVOL merită repus în libertate? Că vina aparţine acelor poliţişti care nu au luat în seamă reclamaţia acelei copile, ştiind foarte bine cine este persoana reclamată? Aici nu este vorba despre LEGISLAŢIE! Este vorba despre NEMERNICIA unui JUDECĂTOR care ar trebui şi el judecat şi condamnat la închisoare! Iar pentru genul acela de diavol ar trebui introdusă pedeapsa cu moartea!

P.S. Acest articol este o opinie. Şi nu, NU se doreşte apărarea vreunui politician sau partid politic. Fiecare politician care a fost la conducere în acest domeniu a eşuat lamentabil în a construi un sistem cât de cât decent. Fiecare politician care a lucrat sau lucrează în domeniul justiţiei poartă o anumită vină pentru astfel de tragedii. Dar haideţi totuşi să nu punem chiar totul pe seama politicienilor. Aici nu este doar vina politicienilor ci, MAI ALES, a „MAGISTRAŢILOR DE ELITĂ”!

Admin