Dum. apr. 14th, 2024

Rareş Bogdan, PNL, a primit titlul de „IDIOTUL SĂPTĂMÂNII” de la o publicaţie engleză.


Petrecerea pe care a organizat-o Rareş Bogdan în care s-a spus că a avut 100 de invitaţi într-un local deşi legea interzice acest lucru l-a adus pe europarlamentarul PNL în atenţia presei internaţionale. Din păcate pentru el această atenţie nu a fost una pozitivă. Site-ul englez MediaPowerMonitor i-a acordat lui Rareş Bogdan titlul de „Idiotul Săptămânii” din cauza petrecerii în plină pandemie.

Rareş Bogdan, un europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. În ciuda faptului că virusul COVID-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale.

Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor COVID-19 crește din nou în România, Bogdan a strâns peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, se arată în motivarea site-ului respectiv de ce i s-a acordat acest titlu lui Rareş Bogdan.

Admin