sâm. mart. 2nd, 2024

Nişte beţivi decid soarta românilor! Penelistul Fenechiu bea coniac în timpul şedinţei pe Legea Carantinei


Zilele astea se dezbate o lege crucială pentru drepturile şi libertăţile cetăteneşti. Aşa-numita Lege a Carantiei se află în dezbatere în Senat de câteva zile, iar aseară s-a discutat online până după miezul nopţii, fără a se ajunge la o concluzie. În timpul şedinţei Senatului transmită live pe YouTube, senatorul PNL Daniel Fenechiu şi-a dat în petec consumând fără nicio sfială băuturi alcoolice. Ba chiar s-a lăudat cu calitatea băuturii sale.

Imaginile sunt de-a dreptul stupefiante şi orice alt comentariu care să nu conţină injurii nu se prea poate face. Este absolut dezgustător modul în care înţeleg aceşti oameni să se comporte într-o situaţie de criză. Să vă mai reamintesc de Premierul Orban cu miniştrii săi bând în biroul de la Guvern? Ştiţi şi voi foarte bine deja.

Ce aş vrea să vă spun este următorul lucru: oameni buni, protejaţi-vă cât puteţi! Aveţi grijă de voi pentru că suntem pe cont propriu. Această pandemie a scos la iveală adevărata faţă a unor maniaci care se află în funcţii de conducere. Vedeţi cum abordează lucrurile anumiţi doctori. Vedeţi cum abordează lucrurile aceşti indivizi care FAC LEGI pe care noi trebuie să le urmăm altfel ne amendează sau, mai rău, ne bagă la puşcărie!

Protejaţi-vă cât puteţi de acest virus şi de oricare altul pentru că ţara asta a fost acaparată de maniaci în halate albe şi de beţivi!

Foto: Presacurată.ro, video Facebook Ionuţ Cristache.

Admin