vin. sept. 22nd, 2023

Directorul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara: „Avem şi lumânări la spital. Nu te poţi lupta cu prostia.”


Conducătorii sistemului medical de vârf par să-şi piardă controlul. După ce Raed Arafat a spus că „se va ajunge ca medicii să decidă cine trăieşte şi cine moare”, iar pe protestatarii din Piaţa Victoriei a spus că îi aşteaptă la spitale pentru că unii sigur se vor infecta, iată că Directorul de la spitalul Victor Babeş din Timişoara iese cu o declaraţie şocantă.

Dr. Cristian Oancea parcă a vrut să-l completeze pe Arafat accentuând faptul că îi aşteaptă pe cetăţenii sceptici în spitale. Mai mult, el a întărit ideea spunând că în spitale au şi lumânări şi că nu se pot lupta cu prostia.

Va fi din rău în mai rău. Cam 70% sunt adepţii teoriei conspiraţiei. Nu avem cu cine să luptăm. Suntem dezarmaţi. Toată munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei. Pacienţii au refuzat tratamentul pe baza faptului că nu facem experimente pe ei. Nu mai avem arme. Nu te poti lupta cu prostia, cu ignoranţa şi cu conspiraţia, cu indolenţa, cu nesimţirea, cu iresponsabilitatea. Nu ai ce să-i mai faci. Îi aşteptăm în spitale, unde avem şi lumănari. Ei cred că se fac bine de la natură”, a adaugat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Cristian Oancea.

Admin