Dum. mai 26th, 2024

Raed Arafat îi aşteaptă la spital pe protestatarii din Piaţa Victoriei. „Unii sigur se vor infecta!”


România pare să dea semne că încă mai respiră. Duminică după amiază au fost prezenţi câteva sute de oameni în Piaţa Universităţii pentru a protesta faţă de legea carantinării şi izolării emise de Guvern, pe care deputaţii au modificat-o puţin şi aprobat-o având în ea o mulţime de orori.

Această timidă reacţie de opoziţie a populaţiei faţă de măsurile abuzive luate în toată această vreme de pandemie pare să-i fi surprins pe decidenţii zilei. Raed Arafat a avut o intervenţie la Antena 3 unde a comentat imaginile cu protestatarii din Piaţa Victoriei. Acesta s-a arătat nemulţumit de reacţia oamenilor cărora le-a spus că îi aşteaptă la spital pentru că sigur se vor infecta după acea adunare din piaţă.

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă. Dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit.

Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a adăugat Raed Arafat.

Când i s-a atras atenţia că abordarea sa este cinică, Arafat a spus: „Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti,” a mai spus Arafat.

Admin