vin. iun. 14th, 2024

Rareş Bogdan prins în offside: Petrecere cu 100 de invitaţi la un local din Cluj în plină stare de alertă!

Foto: Libertatea.ro


Rareş Bogdan dovedeşte încă o dată că una zice şi cu totul alta face. Localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitaţii europarlamentarului Rareş Bogdan, deşi sunt interzise petrecerile mari în interior şi autorităţile îi mustră încontinuu pe cetăţeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile. Imaginile publicate de site-ul Libertatea, luate cu drona, şi fotografiile de pe unul dintre dealurile cartierului Bună Ziua arată cum pe terasă şi în curte erau câţiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului, deși maximul de invitaţi legal este de 20!

Foto: libertatea.ro

Deşi este unul dintre „martorii covidului” care susţine cam orice aberaţie impusă de Guvern ca măsură de luptă împotriva coronavirus, Rareş Bogdan arată că nu dă doi bani pe reguli şi le încalcă la fel de nonşalant precum Orban. După ce Orban a fost fotografiat bând şi fumând în biroul său de la Guvern fără a ţine cont de vreo regulă, acum e rândul lui Rareş Bogdan să calce pe bec.

O nouă etapă în războiul Ludovic Orban – Rareş Bogdan

Lăsând la o parte evidenţa care arată că Rareş Bogdan nu dă doi bani pe covid şi pe regulile colegilor săi guvernanţi, acest incident relevă o nouă filă din războiul pe care acesta îl poartă cu Ludovic Orban. Este foarte clar că în PNL sunt cel puţin două tabere care se războiesc între ele. Pe deoparte este tabăra lui Orban şi pe de cealaltă parte este cea a lui Bogdan. După ce au apărut acele imagini în spaţiul public care i-au adus un prejudiciu de imagine foarte mare premierului Orban, acesta cu siguranţă a căutat vinovaţi şi se pare că l-a găsit pe Rareş Bogdan culpabil aşa că nu a stat nici el degeaba, ştiind probabil că şi Bogdan are anumite vicii şi poate fi prins în offside.

Foto: libertatea.ro

Ei bine, iată că nici nu a trebuit să aştepte prea mult şi incidentul s-a petrecut, iar acum Rareş Bogdan este pus într-o situaţie dificilă. Rămâne de văzut care va fi următorul pas pe care-l va face Rareş Bogdan deoarece cu siguranţă nu va lăsa lucrurile să rămână aşa. Şi cu siguranţă că acesta are mai multe conexiuni acolo „unde trebuie” decât Ludovic Orban pentru a riposta puternic. Partea proastă este că din cauza acestor războaie interne tot românii vor avea de suferit pentru că vor fi prea ocupaţi să-şi dea peste picioare pentru a mai face ceva bun în folosul ţării.

Puteţi vedea mai multe imagini şi citi mai multe detalii despre petrecerea organizată de Rareş Bogdan AICI , AICI şi AICI.

Admin