lun. iun. 24th, 2024

Medicul care a demascat minciunile sistemului despre COVID a fost CENZURAT de YouTube!


Dacă sunteţi cititori mai vechi ai jurnalul.info probabil vă amintiţi de articolul din data de 30 aprilie când v-am spus că Guvernul României a plătit 1.2 milioane de euro către Google pentru „promovarea informațiilor din surse autorizate referitoare la criza COVID-19 în România”. Încă de atunci v-am spus că asta este doar o găselniţă a Guvernului pentru a cenzura YouTube-ul şi a închide gura celor care le sunt contestatari. Puteţi citi aici articolul din data de 30 aprilie.

Ei bine, acum avem dovada clară că am avut dreptate. Medicul Răzvan Constantinescu a acordat un amplu interviu prin care demonta pas cu pas mai multe mituri din jurul COVID-19, iar după doar două zile de la publicarea interviului pe YouTube acesta a fost şters pe motiv că încalcă regulile comunităţii!

Cine crede că acel videoclip încalcă vreo regulă a platformei este naiv. În realitate, spusele doctorului Constantinescu au deranjat anumite persoane care au solicitat Google să şi „livreze” serviciile pe care le-au cumpărat cu 1.2 milioane de euro. Răzvan Constantinescu nu neagă existenţa virusului ci spune că acesta nu este atât de periculos pentru a justifica măsurile restrictive aberante pe care le iau autorităţile.

Momentan, interviul video este încă disponibil pe profilul personal al doctorului care îndeamnă oamenii să-l salveze şi să-l republice pe diverse platforme pentru ca Guvernul să nu poată cenzura.

Admin