lun. iun. 24th, 2024

Directorul spitalului „Victor Babeş”, Timişoara, RISIPEŞTE 15.000 lei pentru promovare în presa locală


Situaţie revoltătoare la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara! După ce în martie se făceau campanii de donaţii pentru dotarea spitalului şi achiziţionarea de echipamente medicale, acum, noul director pus în funcţie de PNL, plăteşte suma de 15 mii de lei presei locale pentru servicii de promovare!

Foarte mulţi oameni de bună credinţă au donat în martie bani pentru ca spitalul să facă achiziţii menite a lupta contra virusului. O parte din aceşti bani se pare că este folosită acum de noul director pentru a plăti publicitate în presa locală. Pentru ce are nevoie un spital de stat de publicitate?

S-au rezolvat toate problemele de la spital? Există suficiente echipamente de protecţie pentru cadrele medicale? Nu mai e nimic altceva de făcut cu banii decât achiziţionarea de publicitate? Cam ce nevoie poate avea un spital de stat de publicitate?

O sursă a transmis acestă informaţie către publicaţia stiripesurse.ro însoţită de comentariul: „Dacă vă întrebaţi de ce este ridicat în slăvi Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara în toată presa locală şi pe la televiziuni, vă ataşez în mail răspunsul la întrebare.

Conducerea PNL a spitalului (manager care este disperat după imagine, la fel ca şeful lui de partid, Robu) a plătit 15.000 de lei recent un contract servicii de promovare a imaginii, cu firma deţinută de Ovidiu Vărădeanu, abonat la contracte publice pe servicii de imagine.

De ce are nevoie un spital de astfel de servicii, în plină pandemie?” se întreabă retoric sursa respectivă.

Vă reamintim faptul că directorul actual este Cristian Oancea, numit în funcţie de PNL. Acesta s-a făcut remarcat imediat după numire cu o declaraţie şocantă. El a spus că aşteaptă la spital cu lumânări oamenii care nu cred în virus. Detalii AICI.

Admin