mie. ian. 19th, 2022

De ce a devenit Adrian Streinu-Cercel ţinta sistemului?!


Ce se întâmplă zilele astea în România este absolut îngrozitor. Şi nu mă refer la carantină, izolare, viruşi, sau ceva de genul. Nu! Mă refer la manipulare şi la jocuri de culise abjecte. Modul în care i s-au spart toate oalele în cap Profesorului Adrian Streinu-Cercel este pur şi simplu MI-ZE-RA-BIL! Ştiţi cu siguranţă declaraţia făcută de Nelu Tătaru cum că bătrânii de peste 65 de ani ar putea să fie izolaţi în hoteluri şi alte spaţii rechiziţionate, contra cost sau nu. Declaraţia am prezentat-o şi noi aici şi am luat atitudine împotriva ei.

Reţineţi, totuşi, numele celui care a făcut declaraţia: NELU TĂTARU, Ministrul Sănătăţii! Ei bine, lucrurile au luat o turnură oribilă. Opinia publică a reacţionat vehement împotrivă, iar manipulatorii de serviciu au scos de la naftalină un document elaborat de profesorul Adrian Streinu-Cercel ÎN FEBRUARIE şi l-au prezentat ca şi cum ar fi fost elaborat acum pentru a intra în vigoare după expirarea stării de urgenţă, după data de 15 mai. Puteţi vedea foarte clar cronologia evenimentelor în filmuleţul de mai jos, pentru că nu asta vreau să dezvolt acum.

DE CE A DEVENIT STREINU-CERCEL INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1?

Asta este întrebarea care trebuie să ne frământe pe cei care înţelegem cât de cât un şir de evenimente. Într-o frază scurtă, răspunsul ar fi „pentru că a deranjat sistemul”. Dar de ce l-a deranjat? Simplu! Nu a vrut să tacă din gură când a văzut mizeriile ce se petrec în ţară. Când el elabora planul de prevenţie împotriva coronavirus, Klaus Iohannis şi cei din jurul său vorbeau de ALEGERI ANTICIPATE! Când Streinu-Cercel şi Arafat le spunea să închidă graniţele pentru că venirea unui milion de oameni din zone roşii va aduce haos în România, Iohannis şi ai lui aveau alte planuri, nu se încurcau de detalii „minore” precum o pandemie.

Acelaşi profesor Streinu-Cercel a ieşit cu declaraţii publice în care spunea foarte clar că NU SE DOREŞTE TESTAREA. Până şi Rusia atât de blamată aici în România a făcut peste 2 MILIOANE de teste! Numai noi facem câte 3-4-5 mii pe zi. Toată lumea civilizată ştie că testarea este cheia ţinerii în frâu a virusului numai noi nu vrem să înţelegem. Iar Streinu-Cercel a spus de multe ori asta, lucru care a deranjat.

Tot Adrian Streinu-Cercel a venit la televizor şi a spus cu subiect şi predicat că medicamentele plătite din bani personali de „un sponsor” (ştim că se referea la Gigi Becali, deşi n-a pronunţat numele) şi donate Institutului „Matei Balş” AU FOST BLOCATE ÎN VAMĂ din motive birocratice obscure nouă. Probabil foarte clare dânsului. Şi atunci, având atâtea „recidive” în a spune adevărul public, adevăr care încurcă planurile „sistemului” să ne mai mirăm că i s-a înscenat o asemenea mizerie? Nu ar trebui.

În plus, Streinu-Cercel a luat atitudine referitor la „operaţiunea sparanghelul”, mizeria comandată de şefii europeni şi executată întocmai şi la timp, ca un servitor umil, de slujbaşul român.

Nelu Tătaru, marioneta de serviciu

Cel mai grotesc lucru din toată situaţia aceasta este, de departe, atitudinea lui Nelu Tătaru. După ce a declarat el cu gura lui, foarte clar, calm şi asumat, că s-au gândit la izolarea bătrânilor şi, întrebat fiind, cum se vor descurca ţinând cont că sunt enorm de mulţi bătrâni şi spaţii puţine, a spus că vor găsi soluţii, doar e stare de urgenţă… tot el vine şi retrage cu aceeaşi seninătate propria declaraţie şi afirmă că ia în calcul demiterea lui Adrian Streinu-Cercel pentru SCANDALUL PRIVIND IZOLAREA VÂRSTNICILOR!

Cu alte cuvinte, Nelu Tătaru ia în calcul demiterea lui Streinu-Cercel pentru scandalul provocat chiar de Nelu Tătaru!!!!!!! Fraţilor, cum este posibil aşa abjecţie? Întrebarea adresată lui Tătaru a fost foarte clară, iar dacă ar fi fost o aberaţie putea să spună că NU SE PUNE PROBLEMA, dar el a CONFIRMAT şi a spus că VOR GĂSI SOLUŢII!!! Apoi vine şi spune că Cercel e de vină? Doamne fereşte! Nu mai spun de faptul că Iohannis a ieşit acum ca un „salvator al bătrânilor” deşi ştia foarte bine despre ce este vorba şi că Streinu-Cercel făcuse acel plan în februarie, pe când boala era în stadiu incipient la noi, şi pe care l-au pus deja în aplicare în cea mai mare parte a sa! Este EVIDENT că totul a fost o înscenare abjectă pentru a-l demite pe Streinu-Cercel şi a-l scoate din peisaj.

LuCOVID intervine în întărirea abjecţiei

Bineînţeles că din manipularea aceasta nu putea să lipsească LuCOVID Orban care, CULMEA!!!, îl critică tot pe Streinu-Cercel pentru o declaraţie pe care a făcut-o NELU TĂTARU!!! Pentru un program elaborat în februarie şi pe care Guvernul LuCOVID l-a pus în practică aproape integral!

P.S. Că era să uit. De ce a deranjat Streinu-Cercel sistem prin declaraţiile de mai sus. Aici chiar e simplu, din cauza banilor şi a puterii… Cum să vină un sponsor cu medicamente gratuite care chiar ar putea să fie folositoare când ei trebuie să-şi tragă partea de la diverse entităţi? Cum să iasă Streinu-Cercel erou din situaţia asta şi să ia faţa trepăduşilor? Credeţi că măştile vândute la suprapreţ şi fără bon fiscal în farmacia doamnei Tătaru sunt singurele din care se face profit la nivel înalt? Să fim serioşi! Este o bătălie îngrozitoare acolo la nivel înalt pe profituri şi câştiguri pe seama suferinţei românilor, iar Cercel şi Arafat se pare că le stă în gât!