vin. sept. 22nd, 2023

Streinu-Cercel aruncă bomba: „NU SE DOREȘTE TESTAREA!”


Profesorul Adrian Streinu-Cercel a făcut o dezvăluire uluitoare în direct la emisiunea moderată de jurnalista Oana Zamfir la Antena 3. Ceea ce mulţi dintre noi bănuiam deja, Streinu-Cercel a spus-o cu subiect şi predicat în direct şi la ore de vârf: România nu vrea să testeze mai mult decât o face în prezent!

Vreau să vă dau o informație pentru ziua de astăzi. Pentru ziua de astăzi, numărul de teste duse în laboratoarele care fac teste de tip PCR a fost la jumătate din capacitatea noastră de testare pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că n-au fost solicitate mai multe” a spus Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Balş, la Antena 3.

Profesorul Streinu-Cercel a evidenţiat faptul că România are o capacitate bună de testare, dar nu se doreşte acest lucru! „Urmează ca în următoarea săptămână să ajungem la 8.000 de teste pe zi, dar, pentru acest lucru, cineva trebuie să le solicite. Dacă nu sunt solicitate, nu se recoltează, dacă nu se recoltează, nu se efectuează.

Dacă vrem să testăm, putem

Dacă vrem să testăm, putem, avem capacitatea, avem multe laboratoare care s-au pus la punct cu un efort fantastic, ceea ce este de aplaudat” a subliniat Streinu-Cercel, care a continuat: „E modul de gândire a unei politici de sănătate publică, nu se înţelege că suntem în pandemie. Virusul atacă la fel peste tot. Dacă vrem să fim deștepți, trebuie să fim deștepți. Specialiștii trebuie să aibă un cuvânt clar, în așa fel încât să decidă politica de sănătate publică. Trebuie să înțelegem că nu trebuie să lăsăm oameni să se îmbolnăvească, ce e așa de complicat?” a încheiat acesta.

Mai este ceva de comentat aici? Din spusele profesorului este foarte evident faptul că Guvernul nu doreşte să testeze! De ce oare? Putem să speculăm foarte mult pe tema asta, însă în momentul acesta avem o evidenţă. NU SE DOREŞTE TESTAREA! O decizie criminală, în condițiile în care toată lumea civilizată are testarea ca primă armă în stoparea coronavirusului.

Admin