vin. iul. 12th, 2024

Medicamentul anti COVID-19 cumpărat de Gigi Becali, blocat în vamă! Streinu-Cercel: „M-am săturat de birocraţie!”


O declaraţie fabuloasă făcută de profesorul Adrian Streinu-Cercel a trecut oarecum neobservată, deşi importanţa spuselor sale este una maximă. Adrian Streinu-Cercel a lăsat să se înţeleagă într-un interviu televizat faptul că medicamentele pentru COVID-19 cumpărate de Gigi Becali din Rusia au fost blocate în vamă şi că îşi doreşte ca ele să ajungă cât mai repede la Spitalul „Matei Balş” pentru a fi folosite în tratarea pacienţilor de coronavirus. Este de necrezut cum şi în aceste vremuri grele ne împiedicăm de formalităţi în loc să salvăm vieţi.

Avem o moleculă de 4 zile în vamă – e un medicament împotriva coronavirusului”, a spus doctorul la Antena 3. „Am început să mă satur și eu de birocrație… în perioada aceasta ar trebui să se întrebe doar ‘Unde să semnez?’. Nu se poate, că e ordinul nu știu care… Un sponsor a cumpărat-o și nu poate să o aducă pentru că nu are autorizație de punere pe piaţă. Adică dacă o foloseşti și, Doamne ferește!, pacientul moare, poți să fii acuzat”, spune doctorul, care mărturisește „Mi-aș dori şi eu să pot să beneficiez de ea şi să o dau la pacienţi. Ea a fost folosită în partea de est a planetei.”

Gigi Becali a plătit la sfârşitul lunii trecute 120.000 de pastile „antidot” care acum sunt blocate în vamă.

După cum v-am anunţat AICI cu două săptămâni în urmă, Gigi Becali a spus că a cumpărat 120.000 de pastile „antidot” pentru coronavirus pe care le va dona Spitalului de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti. Aşadar, declaraţia profesorului Streinu-Cercel vine să confirme practic spusele lui Becali. Faptul că acest medicament provine din Rusia ar putea ridica semne de întrebare pentru unii, dar dacă ne uităm pe statistica mondială a coronavirusului, vom vedea că ruşii stau excelent la rata mortalităţii, chiar dacă au de TREI ORI mai multe cazuri confirmate decât noi. Ruşii au doar 2 morţi la milionul de locuitori în timp ce România are 21! Oare de ce?

Admin