vin. iun. 14th, 2024

Gigi Becali a cumpărat un „ANTIDOT” pentru coronavirus. 120.000 de pastile vor fi donate la „Matei Balş”!


Omul de afaceri Gigi Becali a anunţat în direct la România TV faptul că a cumpărat din Rusia un medicament minune care ajută în lupta cu temutul virus COVID-19 şi toată cantitatea de medicamente pe care a cumpărat-o va fi donată Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, iar de acolo ele vor fi distribuite în funcţie de nevoi. Acest „antidot” pentru coronavirus nu este acreditat în Europa, însă el poate fi adus în anumite condiţii.

Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia şi nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobare de la minister. Acum am primit şi aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă. Acest medicament nu este acreditat în Uniunea Europeană, dar el poate să fie totuşi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul şi îl dau gratuit la „Matei Balş” din Bucureşti. Ei vor distribui mai departe în funcţie de nevoi. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oamenii!” a spus Becali în direct la România TV.

În prezent, la clinica lui Gigi Becali se pot face gratuit 3000 de teste de coronavirus pe zi, deoarece a fost achiziţionat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătăţii, informează DCNews.ro

Admin