vin. iun. 14th, 2024

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui om leșinat pe trotuar!


Gigi Becali iese din nou în evidenţă, însă de această dată nu prin donaţiile generoase pe care le face ci prin altruismul de care dă dovadă. Zilele trecute, Gigi Becali a observat un bărbat care a leşinat în plină stradă şi a tras maşina pe dreapta pentru a da o mână de ajutor bărbatului în cauză!

Văzând că bărbatul a leşinat pe trotuar, Becali a coborât din maşină cu o sticlă cu apă pentru a-l ajuta pe bărbat să îşi revină, iar apoi a sunat la 112 pentru a veni o ambulanţă să-l preia. Deşi ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, Becali nu s-a gândit niciun moment la faptul că bărbatul respectiv ar putea fi infectat de COVID-19 ce i-ar fi putut pune chiar lui viaţa în pericol și i-a sărit în ajutor omului aflat întins pe trotuar.

Momentele de altruism ale lui Becali au fost surprinse de fotoreporterii Click! Nici după apariţia paramedicilor care i-au acordat primul ajutor Becali nu a plecat de lângă persoana respectivă până nu s-a asigurat că totul este în regulă. Într-un final, bărbatul s-a dezmeticit şi a reuşit să se ridice pe propriile picioare, ajutat fiind de medicii de la SMURD. Becali a stat puţin de vorbă cu el până ce acesta a fost dus cu salvarea la spital.

Mai multe imagini puteți vedea pe site-ul Click!

Admin