mar. nov. 30th, 2021

Trump îndeamnă populația să se pregătească psihic pentru „zile grele” și se așteaptă ca peste 100.000 de americani să moară din cauza COVID-19!

Foto: Getty Images


Preşedintele american Donald Trump avertizează populaţia Statelor Unite ale Americii că următoarele două săptămâni vor fi foarte „dureroase” din cauza coronavirusului care a lovit puternic America. Oficialii de la Casa Albă estimează că în America se vor produce mai mult de 100.000 de decese ca urmare a infectării cu COVID-19! Trump i-a îndemnat pe americani să se pregătească psihic pentru această perioadă şi pentru decesele care vor urma.

Donald Trump prelungeşte starea de urgenţă din America pentru încă două săptămâni şi a spus că va urma o perioada grea şi dureroasă, deoarece chiar şi dacă se respectă întocmai distanţarea socială tot este posibil ca mai mult de 100.000 de oameni să piară din cauza coronavirusului, ba chiar se aşteaptă ca acest virus să curme până la 240.000 de vieţi! Acest scenariu apocaliptic este cu atât mai îngrijorător întrucât vine din partea celui care în urmă cu câteva săptămâni încerca să minimalizeze severitatea acestui virus şi punea la îndoială impactul negativ pe care-l poate avea asupra Americii.

Foto: pixabay.com

Preşedintele american nu s-a ferit deloc de cuvinte şi n-a mai încercat să minimalizeze ceea ce a devenit cea mai gravă criză sanitară din ultimele decenii şi a petrecut două ore în faţa presei pentru a informa publicul, avertizându-i pe americani că vremuri şi mai grele urmează să vină!

Vreau ca fiecare american să fie pregătit pentru zilele grele care vor urma. Vom trece prin două săptămâni foarte dure,” le-a spus Trump americanilor în timp ce îi anunţa că măsurile de distanţare socială se vor prelungi pentru încă 30 de zile, fiind necesare evitării unui dezastru.

Experţii medicali din echipa lui Trump, Dr. Deborah Birx sau Dr. Anthony Fauci au susţinut aceste afirmaţii şi au declarat la rândul lor că şi dacă se respectă sau nu măsurile de distanţare socială, între 100.000 şi 240.000 de decese ar putea să se producă din cauza coronavirusului, un număr care depăşeşte decesele produse în Războiul din Vietnam! Mike Pence, liderul echipei care luptă contra COVID-19 a declarat că 100.000 de americani sunt testaţi în fiecare zi. Sursa: cnn.com