lun. iun. 24th, 2024

Gigi Becali s-a oferit voluntar să împartă Lumina Sfântă: „Mie nu mi-e frică de virus!”


Dacă nu se trezeşte iarăşi Iohannis sau Vela cu faţa la perete şi nu modifică din nou acordul dintre Biserică şi MAI, atunci în noaptea de Înviere credincioşii care doresc acest lucru vor primi acasă, în anumite condiţii, Lumina Sfântă şi Paştile. Deşi iniţial s-a spus că poliţia şi jandarmeria, pe lângă voluntarii bisericii, vor fi cei care livrează Lumina şi Paştile, Vela a revenit după ce a fost certat de Iohannis şi a spus că doar voluntarii bisericii vor putea face acest lucru.

Drept urmare, Gigi Becali a declarat în direct la Antena 3 faptul că s-a oferit voluntar să meargă la aeroport şi să ia Lumina Sfântă venită de la Ierusalim pentru a o împărţi bisericilor din apropiere şi persoanelor din comuna sa. Becali a spus că aşteaptă să primească adeverinţa din partea bisericii care să-i permită să iasă din casă în noaptea de Înviere şi să ofere voluntar Lumina Sfântă credincioşilor.

„Virusul ăsta e făcut de oameni. De unii care vor să împuțineze populația lumii.”

Mi-a promis Preafericitul Arhiepiscop Varlaam că voi primi această adeverință, această hârtie. Încâ nu am primit-o. Dar, dacă o primesc, voi lua lumină de la aeroport și voi merge la toate bisericile din București să dau Lumină. Voi da și la mine în comună, la alte persoane, pe la blocuri”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Dacă e nevoie și mă obligă și legea, pun masca. Dar mie nu îmi e teamă de virus. Pentru că eu m-am împărtășit și azi, si duminică m-am împărtășit. Dar nu poate să îmi fie mie frică de virus, pentru că, în opinia mea, virusul ăsta e făcut de oameni. De unii care vor să împuțineze populația lumii. Dar eu cred că voia oamenilor cu voia lui Dumnezeu nu este una. Eu cred că Dumnezeu nu dă bătaie drepților,” a încheiat Becali.

Admin