vin. iun. 14th, 2024

Ordonanţa Militară nr. 9: se reia exportul de cereale!

Foto: tvrmoldova.md


Guvernul catastrofă continuă să îşi arate limitele de competenţă printr-o nouă Ordonanţă Militară pe care a emis-o în această seară, a noua de când s-a instituit starea de urgenţă în România. După ce ne-am bucurat aproape toţi la precedenta Ordonanţă Militară care anunţa interzicerea exporturilor de cereale, Ministrul Vela ne-a stricat repede bucuria, iar acum a oficializat-o.

După ce au venit să ne spună că, de fapt, nu am înţeles noi bine şi că interzicerea exporturilor era doar pentru zonele din afara UE (adică în jur de 10% din totalul exporturilor), acum prin ordonanţa cu numărul nouă se abrogă chiar şi acea prevedere şi se lasă din nou exportul la liber, indiferent de zonă. Asta în condiţiile în care agricultura românească este grav afectată atât de restricţiile impuse din cauza carantinei cât şi a secetei.

Pentru cine lucrează cu adevărat Guvernul României?

Guvernul inconştient continuă să lucreze împotriva românilor şi să dea ordonanţe şi legi în defavoarea propriilor cetăţeni! De ce tot timpul când se anunţă ceva bun pentru cetăţeni apare imediat ceva care îi face să se răzgândească? Pentru cine lucrează cu adevărat guvernul României? Cine „îi răzgândeşte” mereu?

Prevederea din articolul 1, alineatul 3 a ordonanţei militare nr. 9 spune aşa: „Se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Franța și Germania și din  aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 aprilie 2020.” Şi atunci, sparangheliştilor de ce nu li se aplică această prevedere? Chiar nu există limite în bătaia de joc a guvernanţilor? Acesta este Guvernul României sau Guvernul „Străineziei”? RUŞINE SĂ VĂ FIE!!!

Puteţi descărca/citi conţinutul integral al Ordonanţei Militare nr. 9 AICI.

Admin