vin. iun. 14th, 2024

Să aprinzi lumânări în cimitir nu e voie, dar să pleci la cules de sparanghel în Germania, da!


Măsurile pe care autorităţile române le iau pentru a combate pandemia de coronavirus sunt din ce în ce mai absurde şi mai aberante, parcă dorind să se joace cu nervii românilor să vadă până unde este punctul maxim de suportabilitate. Mai întâi ne-au luat dreptul de a munci prin închiderea majorităţii domeniilor de activitate. Apoi ne-au luat dreptul de a ieşi din case fără acea bucată de hârtie şi fără ca un Garcea să ne ia la întrebări. Ba chiar şi cu hârtia aia trebuie să ieşim doar în anumite condiţii impuse de ei. Apoi ne-au luat dreptul de a merge la Biserică pentru că ne mâncau viruşii acolo.

Mai nou Poliţia Română ne îndeamnă (a se citi obligă) să NU mergem la cimitire pentru a aprinde lumânări celor dragi trecuţi pe lumea cealaltă pentru că suntem pasibili de amendă! Această ultimă măsură aberantă vine în contextul în care vedem cu toţii oripilaţi cum hoarde de oameni sunt înghesuiţi precum vitele în avioane pentru a merge la muncă pe câmpurile germanilor. De asemenea, vine în contextul în care cel puţin 200 de oameni dintre miile astea vin dintr-o zonă a Sucevei CARANTINATĂ TOTAL şi PĂZITĂ DE ARMATĂ!

Distantare sociala… nu si cand stapanul isi cere sclavii.

Când stăpânul ordonă, sclavetele român execută

Oamenii ăştia pur şi simplu îşi bat joc de cetăţenii oneşti şi fac reguli pe care chiar ei le încalcă atunci când interesul o cere. Dacă stăpânul european ordonă nu se mai ţine cont de carantină, de distanţare socială, de viruşi, nu se mai ţine cont de nimic şi se execută ordinul instant. Când stăpânii spun „sari” dra(c)gii noştri conducători întreabă „cât de sus?”.

Noi nu putem merge la biserică pentru că ne virusăm, dar ei pot trimite mii de oameni în avioane către stăpânii europeni. Noi nu putem merge la cimitir în timp ce ei înghesuie în autocare și avioane oameni pentru ca stăpânii europeni să îşi facă treburile care pentru ei sunt prea grele sau înjositoare. Noi nu ne putem îngropa persoanele dragi care au murit cu mai mult de 8 persoane prezente, în timp ce supermarketurile sunt ticsite de oameni.

Cam ce autoritate mai ai tu PREŞedinte, tu preMUIEr, tu MUInistru când apari la TV să-mi spui să stau în casă, să nu merg la biserică, să nu merg la cimitir, iar primarul unei comune carantinate total şi păzită de armată dă oamenilor adeverinţă pentru a pleca în Germania, că aşa e comanda? Să nu-mi spună cineva că primarul ăla a dat adeverinţă aşa de capul lui fără ordin de mai sus pentru că nu-l cred.

Să vedeţi după Paşte jihad dacă mizeriile astea vor continua.
Deja nervii românilor sunt întinşi aproape de maximum. Ţineţi-vă bine!

Admin