vin. sept. 22nd, 2023

„Fluturii” lor şi „Mitralierele” altora. Cum atacă „Hidra” COVID-19


În războiul autorităţilor române cu hidra nevăzută, COVID-19, statisticile întocmite de Grupul de Comunicare Strategică ne arată o realitate sumbră la nivel naţional.

COVID-19 muşcă fără milă, în special acolo unde găseşte teren prielnic, acolo unde slăbiciunea, mârşăvia şi mârlănia conducătorilor nu prea mai au limite. Fie că se numesc baroni, vătafi locali sau cum se vor mai numi ei, protejaţi de la centru de partidele lor, ei se cred mici Dumnezei şi fac ce vor şi ce li se dictează. Deciziile lor sunt în funcţie de interesul de partid şi în mică măsură al cetăţeanului. Ei sunt cei care cred că cetăţeanul este în slujba lor şi nu invers.

Hidra COVID 19 clarifică, până la această dată, care dintre micii Dumnezei este mai „performant” în judeţul lui.

Un simplu calcul ne arată imaginea unei realităţi crunte. Sistemul naţional de sănătate a fost, este şi va fi subiect de campanie electorală a tuturor gândacilor puturoşi din politică. După ce au obţinut voturile sunt loviţi de amnezie. Acum când mor oameni prin spitale, inclusiv cadre medicale, se dau cu „dosul” de asfalt de mila lor şi a noastră. Cu un ochi la voturi şi cu unul la oportunităţile de „ciupeala”, iau decizi pripite şi, din păcate, cele mai multe sunt proaste.

Până azi, 08.04.2020, Grupul de Comunicare Strategică ne informează (corect sau nu, rămâne de văzut) că în judeţele pe care le păstoresc, situaţia cazurilor de infectaţi cu COVID-19 este următoarea:

„FLUTURII” = 2229 cazuri
„MITRALIERELE” = 1708 cazuri
BUCUREŞTI = 637 cazuri
ALŢII = 188 cazuri
Statistic vorbind, în România, puterea locală o au:
„FLUTURII” = 21,96%
„MITRALIERELE” = 68,29%
ALŢII = 9,75%
BUCUREŞTIUL nu este introdus în acest calcul.

În concluzie, deşi deţin numai 21, 96% din puterea de la nivelul judeţelor, „FLUTURII” sunt preferaţi de hidra COVID-19.
TRIST DAR ADEVĂRAT.

Fiţi deştepţi şi respectaţi regulile de apărare şi prevenire a răspândirii COVID-19!

Notă: Articol primit de la un utilizator prin formularul de contact.
Dacă ai şi tu ceva de spus nu ezita să ne contactezi şi vocea ta va fi auzită!

Admin