Dum. apr. 14th, 2024

Ingrid Mocanu: „Băgaţi românii în şomaj ca să faceţi sclavi pentru Merkel?”


Avocata Ingrid Mocanu face o analiză aspră asupra activităţii autorităţilor în gestionarea acestei pandemii de coronavirus şi trimite săgeţi otrăvite către ministrul MAI şi Comitetul de Urgenţă. Nici preşedintele Iohannis nu a scăpat de remarcile dure ale avocatei căruia îi adresează câteva întrebări retorice.

„Ştiți ce a făcut Vela și Comitetul lui de această pandemie? A primit diaspora cu brațele deschise, vreun milion, ”românii” lui, noi cei din interior nu eram și ne-a zis că gata, noi nu mai muncim nicăieri, că trebuie plimbată diaspora liniștită, nestresată. Nu or fi avut destui culegători stăpânii și or fi avut nevoie de mai mulți? Și atunci i-a dat afară de la muncă de acilea, de pe cocioc, ca să trimită mai mulți la Jermănica? Că altă logică nu are ceea ce se întâmplă.

Acum, plătim din banii românilor care nu erau ”ai lui” carantine selective, altora le-am dat drumul să năvălească peste noi să ne omoare, iar câte unii mai culeg diverse prin deplasare, urmând să se întoarcă tot aici, tot pe banii celor opriți de la orice activitate, să se carantineze tot selectiv și să ne omoare din nou.

Testare nu faceți, prevenție nici atât, ce rol aveți voi? Păi lăsați-ne aici cu medicii, plecați la Merkel, că se pare că acest ”carcalac-minune” nu mai este decât o problemă de spital. Voi tăiați salarii (bine, fără a afecta cumva clientela voastră) și băgați în șomaj ca să faceți sclavi pentru Merkel, sau cum?

PS – în poză sunt românașii noștri, cei neizolați, acum două zile, pe aeroportul din Dusseldorf, Westfalia (Germania pentru cine nu știe), veniți din Babuinia, despre înghesuirea cărora scrie chiar presa germană. Curată distanțare socială! Or fi fost spălați pe mâini? (zeit.online)” a scris avocata Ingrid Mocanu pe profilul său de Facebook.

Admin