vin. iul. 12th, 2024

Poliţişti din Timişoara ajutau interlopii să scape de anchete!


România pare să fi devenit statul poliţiştilor. Cetăţenii de rând au fost reduşi la simpli muritori toleraţi pe aceste plaiuri, în timp ce poliţiştii sunt zeii în faţa cărora trebuie să ne închinăm. În timp ce abuzurile filmate ale poliţiştilor faţă de cetăţeni simpli îngrozesc opinia publică, alţi „oameni ai legii” sunt mână în mână cu adevăraţii interlopi. Cel mai recent exemplu în acest sens vine de la Timişoara. Un poliţist a ajutat interlopii să scape de anchetele în care erau vizaţi de DIICOT. Mai mult, „omul legii” se implica inclusiv într-o cerere de EXECUTARE a jurnalistului Dragoş Boţa!

Poliţistul timişorean oferea interlopilor sfaturi şi informaţii despre cum să declare să scape de audieri şi ce să facă să iasă basma curată. De asemenea, el îi informa pe interlopi ce declară alte persoane implicate la audieri. Agentul Drăgan Ilin a fost ridicat de DIICOT de mai multe ori deoarece era şi este unul dintre oamenii de încredere ai liderului interlop Lucian Boncu, conform antena3.ro.

„Ilin, omul de încredere al interlopilor.”

Atunci când cei de la DIICOT făceau ancheta în dosarul de trafic de cocaină a fost interceptată o discuţie în care Boncu vorbea despre faptul că acest invidivid e omul său de încredere şi că l-a încercat şi a tras cu el droguri. Ilin e unul dintre cei care a devenit un fel de săgeată a grupărilor de crimă organizată împotriva anchetatorilor”, a zis Boţa citat de antena3.ro.

Aşadar, în timp ce oamenii de rând sunt bătuţi cu bestialitate de anumiţi poliţişti şi amendaţi cu sume totale de peste 80 de MILIOANE DE EURO, lucru care a atras indignarea până şi presei internaţionale, cei care reprezintă cu adevărat un pericol la adresa siguranţei şi integrităţii publice sunt apăraţi şi ajutaţi chiar de cei care ar fi trebuit să aplice legea şi să îi bage după gratii.

Admin