lun. iun. 24th, 2024

Mircea Badea s-a ales cu dosar penal pentru „instigare la infracţiuni contra vieţii”


Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În Gura Presei”, difuzată la Antena 3, a primit înştiinţare că pe numele său s-a deschis un dosar penal in rem pentru o presupusă faptă petrecută în 2018. Mai exact, dosarul deschis în data de 21 octombrie, 2019, vizează o emisiune din 4 iulie, 2018, în care realizatorul ar fi „instigat la infracţiuni contra vieţii” printr-o remarcă pe care a făcut-o în direct în pasa dintre emisiunea lui şi „Sinteza Zilei”.

Mircea Badea era vizibil deranjat de faptul că protestatarii #rezist blocau în fiecare zi Piaţa Victoriei fără a avea autorizaţie de protest, iar în timpul pasei dintre „Sinteza Zilei” şi „În Gura Presei” acesta ar fi spus că şoferii care sunt împiedicaţi de protestatari să-şi continuie drumul în mod ilegal ar trebui „să îi calce cu maşina”. Badea a reacţionat ironic pe pagina sa de Facebook spunând că afirmaţia a fost scoasă din context şi că le mulţumeşte „oamenilor legii” că au confirmat tot ce a spus (negativ n.r.) despre ei în ultimii 20 de ani.

„Tocmai am primit aceste acte.
Iata datele: 4.07.2018 se petrece „presupusa fapta”.
21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale.
12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta.

E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani :)))))
P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc „oamenilor legii” ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani.” a postat Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Admin