vin. iul. 12th, 2024

PNL: Şedinţă cu 100 de persoane fără măşti sau distanţare fizică! „E greu să porţi mască la 40 de grade!”


În timp ce unii se dau de ceasul morţii că oamenii nu respectă regulile de distanţare fizică şi nu poartă măştile, peneliştii care au elaborat toate aceste măsuri de combatere a virusului nu dau doi bani pe reguli şi le încalcă voioşi de fiecare dată când au ocazia. Mai întâi au fost Orban şi câţiva miniştri fumând şi bând în biroul de la Guvern. Apoi a fost Rareş Bogdan petrecând ziua fiicei sale la restaurant cu mult mai mulţi invitaţi decât era legal.

Acum, cei din PNL Iaşi au organizat o şedinţă de partid la care au participat peste 100 de oameni care nu doar că nu au păstrat distanţa fizică aşa cum se poate vedea din imaginile de mai jos, dar nici nu purtau măştile de protecţie cu care ne bombardează pe noi zi de zi să purtăm.

La şedinţa care marca viitoarea candidatură la primăria Iaşi a lui Mihai Chirica au fost prezenţi şi Ministrul Mediului Costel Alexe, dar şi secretarul de stat de la Cultură, Liviu Brătescu. Ulterior apariţiei acestor imagini PNL Iaşi a emis un comunicat de presă spunând că evenimentul a fost organizat respectând toate prevederile legale în vigoare şi că persoanele prezente au respectat atât distanţarea fizică, dar şi purtarea măştii. Lucru total neadevărat dacă privim imaginile.

Sunt peneliştii sinucigaşi?

Şi Costel Alexe a încercat să se scuze spunând pentru News.ro faptul că „e greu să porţi mască la 40 de grade”. „Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură”, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

Şi atunci, întrebarea care se pune este, restul cetăţenilor de ce sunt obligaţi să poarte măşti chiar şi în aceste condiţii? Cum ar putea oamenii simpli să creadă în virus şi să respecte regulile când cei care le emit nu dau doi bani pe ele? Dacă virusul este atât de necruţător precum suntem ameninţaţi de penelişti zi şi noapte prin toate canalele media, ei sunt cumva sinucigaşi? Nu le pasă de propria lor sănătate? Ce să înţelegem noi din aceste comportamente ale liderilor PNL?

Ar trebui să fie verificaţi şi peneliştii că poate focarele pe care le tot invocă pornesc şi se răspândesc chiar de la ei. Sau poate ei sunt imuni la coronavirus? Şi în plus, după cum se vede de asemenea în imagini, acela numai a cort nu arată! Sursa video: 7iasi.ro

Admin