lun. iun. 24th, 2024

O femeie fără mască de protecţie a fost jignită şi alungată din supermarket de alți clienți furioşi


Într-un stat american, purtatul măştii în spaţii închise a devenit atât de important pentru cetăţenii de rând încât atunci când o femeie a intrat într-un market pentru a-şi face cumpărăturile fără să aibă mască de protecţie a fost luată la înjurături şi forţată să plece din magazin de către alţi clienţi furioşi.

Femeia a fost jignită de mai multe persoane pe un ton agresiv şi a fost la un pas de a fi linşată de oamenii furioşi doar pentru că nu avea mască de protecţie pe faţă. Acest incident a fost filmat de un client şi imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare.

Culmea este că unul dintre bărbaţii furioşi pe femeie că nu poartă mască şi-a scos propria mască pentru a o jigni pe femeie „mai cu talent”. Incidentul a avut loc în Staten Island, New York.

Imaginile au devenit rapid virale, atrăgând o mulţime de reacţii din partea internauţilor. „Lucrând într-un supermarket mi-a arătat cât de urâţi pot fi unii oameni,” a spus una dintre persoane. „Înţeleg că oamenii sunt anxioşi (n.r. New York este cel mai lovit stat din America de pandemie), însă nu există nicio justificare să te comporţi aşa…,” a adăugat o altă persoană.

Iată imaginile

Admin