lun. mai 27th, 2024

Set 50 măști de protecție de unică folosință. 3 lei bucata!


În plină goană mondială după măști de protecție, eMag vine cu un preț foarte bun pentru clienți săi. Măştile de protecţie reprezentă acum una dintre principalele necesităţi ale lumii moderne şi conform declaraţiilor specialiştilor ele vor deveni un „accesoriu” necesar chiar şi după ce pandemia va trece.

Nu e de mirare că preţul acestor măşti de protecție a crescut enorm, însă după ce toate ţările au realizat importanţa lor şi au început să producă tot mai multe astfel de măşti de protecție preţurile au început să mai scadă.

După ce a fost acuzat că a crescut preţurile uriaş la măşti, eMag vine acum cu o ofertă la măşti pe care le vinde fără niciun adaos comercial, atfel că preţul per mască este de doar 3 lei (CLICK AICI PENTRU A CUMPĂRA). Sigur că acum două luni preţul per mască era sub un leu, dar acele vremuri probabil nu se vor mai întoarce, aşa că oferta celor de la eMag pare să fie cea mai bună la ora actuală.

Pentru un set de 50 de măşti veţi plăti aproximativ 157 de lei cu tot cu costul de transport, unpreţ mai mult decât rezonabil ţinând cont de vremurile pe care le trăim şi faptul că sunt livrate la domiciliu. Nu mai punem la socoteală că în farmacii preţul acestor măşti ajunge şi la 7 lei per bucată! ««CLICK AICI PENTRU A CUMPĂRA»»

Admin