vin. sept. 22nd, 2023

Hoţii de lemne devin tot mai agresivi: Au ATACAT un pădurar şi au FUGIT cu arma acestuia!

Imagine exemplu


Inundaţiile care devastează România par să nu impresioneze deloc hoţii de lemne care continuă să taie nebuneşte pădurile patriei! Aceştia par pur şi simplu dezlănţuiţi şi nu se mai feresc nici măcar de pădurari. Ba din contră, îi agresează atunci când sunt prinşi. Cea mai recentă victimă a lor este un pădurar din judeţul Galaţi. Acesta a fost atacat de doi hoţi de lemne şi deposedat.

Incidentul s-a a avut loc vineri dimineaţa într-o pădure din comuna gălăţeană Brăhăşeşti. Pădurarul i-a văzut pe hoţii de lemne şi a încercat să-i oprească pentru a-i da pe mâna poliţiştilor. El a tras două focuri de armă în aer, dar a fost atacat şi lovit cu un obiect în cap, conform Mediafax.

Hoţii au fugit, luând cu ei arma pădurarului. Victima a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 30 de ani, pădurar la Ocolul Silvic Tecuci, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe fondul forestier aparţinând comunei Brăhăşeşti, ar fi surprins boi bărbaţi care sustrăgeau material lemnos.

Încercând să-i oprească ar fi tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar cei doi l-ar fi atacat, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului, şi sustrâgându-i arma din dotare. La scurt timp, după sesizare, în urma activităţilor investigative, poliţiştii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor. Aceştia sunt doi bărbaţi, de 50 şi 23 de ani, ambii din comuna Brăhăşeşti. La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, poliţiştii au găsit şi arma sustrasă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal. Cei doi bărbați sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Admin