vin. sept. 22nd, 2023

Raed Arafat continuă terorismul medical: Medicii vor decide cine rămâne în viaţă şi cine nu.


Raed Arafat îşi continuă turul televiziunilor pentru a avertiza despre un dezastru care se încăpăţânează să nu vină. De trei luni trăim într-o teroare continuă propagată cu sârguinţă de dictatorii medicali Nelu Tătaru şi Raed Arafat. Aseară, în cadrul unei emisiuni de la Digi24, Raed Arafat a aruncat vina creşterii numărului de infecţii pe tinerii care nu iau în serios virusul şi sunt neglijenţi.

Pentru a pune şi mai mare greutate în vorbe, Raed Arafat a spus că dacă nu suntem atenţi vom ajunge ca în Italia să se trateze discreţionar pacienţii de COVID.

La un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nu vrea să asculte ne rămâne nouă, partea medicală şi partea situaţiilor de urgenţă, o singură soluţie. Aşteptăm la spital, ne pregătim, primul venit, primul servit. Şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia ca medicii care tratează, cum s-a întâmplat în alte ţări, să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu,” a spus Arafat.

Ceea ce face Arafat prin astfel de declaraţii alarmiste fără să aibă nici cea mai mică bază reală este un terorism medical! Toate cifrele de după starea de urgenţă arată că dezastrul pe care îl tot profeţeşte Arafat se încăpăţânează să nu vină şi numărul de pacienţi cu adevărat bolnavi, internaţi la ATI, este cu mult sub capacitatea maximă a spitalelor.

Plângere penală pe numele lui Arafat

Tocmai de aceea, avocatul Dan MV Chitic a anunţat că o să-i facă plângere penală lui Arafat pentru aceste declaraţii menite să inducă teroarea în sufletele oamenilor fără să aibă vreo bază reală. Panica pe care o induc autorităţile în populaţie este total iresponsabilă şi criminală. Această panică produce mai multe victime decât virusul.

Toată lumea medicală acceptă faptul că dacă ai un sistem imunitar bun acest virus nu îţi produce nici măcar o tuse sau un strănut. În schimb, stresul afectează profund sistemul imunitar şi te face vulnerabil atât acestui virus cât şi altor boli. Or, prin astfel de declaraţii alarmise şi panicarde, restricţiile absurde nu fac nimic altceva decât să provoace stres oamenilor şi să-i vulnerabilizeze în faţa virusului.

Sau poate că asta este intenţia… Să se simtă profeţii bine că le-a ieşit dezastrul. Medicii deja decid cine trăieşte şi cine moare, nu mai e nevoie de covizi. Deja oamenii cu alte boli decât covidul sunt lăsaţi să moară, bolile lor se agravează cu fiecare zi ce trece. Şi se agravează atât din cauza faptului că nu sunt trataţi cât şi din cauza stresului zilnic la care sunt supuşi de aceşti terorişti medicali!

Admin