lun. mai 27th, 2024

Dăcă strănuţi şi nu ai mască eşti pasibil de dosar penal!!!


Ministrul de Interne a luat-o grav de tot pe arătură. Consider că se impune un control la mansardă de urgenţă. Acesta a declarat într-un interviu oferit lui George Buhnici că oamenii care strănută şi nu poartă mască sunt nişte „penali” care răspândesc boli.

La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască – n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască.

Noi nu intrăm în cazarmă, vom apăra cetățenii. Vom fi prezenți în stradă și vom avea și măsuri coercitive pentru fiecare faptă. Am găsit formula parlamentară pentru a nu intra în conflict„, a afirmat Vela într-o discuţie pe canalul de YouTube al lui George Buhnici.

Dacă asta nu este nebunie atunci zău că nu ştiu ce altceva ar putea fi mai nebunesc de atât. V-am zis în acest articol că o să ne fie frică să mai tuşim sau să strănutăm, ei bine, iată că ăştia vor să ne facă şi DOSAR PENAL pentru un rahat de strănut! Băi oameni buni, ăştia sunt sănătoşi la cap? Dar noi? Pare că noi suntem mai nebuni decât ei dacă lăsăm aceşti dereglaţi mintal să ne conducă şi să ne impună nouă reguli. Iar dacă vreun cetăţean va suna la 112 să raporteze atunci acel cetăţean ESTE UN SECURIST BOLNAV MINTAL!!!

Momentul în care Marcel Vela explică ce riști dacă strănuți fără mască la metrou, la minutul 34:40.

Admin