joi. iul. 18th, 2024

Sorin Ovidiu Vântu: Nu vă mai supuneţi ca tâmpiţii! Contestaţi imbecilităţile acestor indivizi!


Când nu se află la închisoare pentru ilegalităţile pe care le-a comis la viaţa lui, Sorin Ovidiu Vântu este vlogger. Acesta lansează periodic mesaje publice pe pagina sa de Facebook şi abordează diverse subiecte de interes public. Exprimarea lui este una directă şi cu un limbaj „colorat”, dar dacă treceţi peste acest aspect veţi înţelege că SOV spune foarte multe adevăruri! Cel mai recent mesaj al lui este în legătură cu noile reguli pe care populaţia ar trebui să le respecte începând cu 15 mai.

„O să încep iar cu povestea cu coronavirusul. Cred că cei care au inteligenţă de acum medie şi-au dat seama de ceea ce v-am spus acum câteva săptămâni. Anume faptul că este o manipulare la nivel mondial, începe să se confirme, încetul cu încetul. Nu mă refer la cei mai deştepţi dintre voi, ăia deja ştiu, ştiau dinainte, la cei medii.

După 15 mai înţeleg că se va da o ordonanţă prin care este obligatorie purtarea măştii. În acea ordonanţă nu se va specifica în ce zonă a trupului poţi folosi respectiva mască. Astfel, în loc să o porţi drept botniţă o poţi folosi ca obiect vestimentar. O poţi purta la gât ca să-ţi acoperi guşa. Dacă ai o frunte îngustă, ţi-o poţi pune pe frunte să pară mai lată. Sau o poţi purta în buzunar. Şi porţi mască, nimeni n-are ce să-ţi facă.”

Sorin Ovidiu Vântu: Veţi muri de foame, la propriu!

„Încetează să te mai comporţi ca o turmă de oi toantă, ascultând toate inepţiile acestei ochlocraţii care te conduce. Încetaţi să vă mai supuneţi ca tâmpiţii, contestaţi prin scris, faceţi petiţii, contestaţi imbecilităţile acestor indivizi care vor să vă menţină starea de tensiune şi de teamă.

Problema acestor indivizi, a celor care vă conduc, este să vă asigure siguranţa zilei de mâine materială, fizică. În acest sens, Guvernul României ar trebui să ia urgent următoarele măsuri: să bată monedă, să tipărească lei în plus, pentru a se stăvili inflaţia să emită o criptomonedă având un program economic naţional în spate. Criptomoneda îi va ajuta pe aceşti domni să ţină şi inflaţia sub control şi să se şi dezvolte. Acestea sunt măsurile economice reale care trebuie luate de urgenţă. S-a downgradat ratingul de ţară, împrumuturile vor fi din ce în ce mai greu de obţinut, şi la costuri din ce în ce mai mari.

Veţi muri de foame la propriu. Dacă în primele postări vă ironizam doar, acum situaţia este de-a dreptul critică. La iarnă veţi muri de foame. Obligaţi-i pe… am vrut să spun proştii ăştia, dar nu mai spun că mi-a furat cuvântul domnul Marga, obligaţi-i pe aceşti domni să ceară expertiză internaţională pentru a putea ţine lucrurile sub control în România.”

Admin