Dum. apr. 14th, 2024

Traian Băsescu ŞOCHEAZĂ: „Starea de urgenţă să se prelungească tot anul 2020! Românii sunt docili!”


Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a avut o declaraţie şocantă! El a spus că actualul preşedinte, Klaus Iohannis, ar trebui să prelungească starea de urgenţă pe tot parcursul anului 2020. El este de părere că altfel sistemul medical va colapsa şi vom asista la o tragedie. Mai mult decât atât, Băsescu s-a lăudat cu măsurile pe care le-a luat în perioada crizei financiare din 2008-2012, spunând că românii sunt docili ca naţie şi se vor supune deciziilor.

Iată declaraţia şocantă a fostului preşedinte

Klaus Iohannis trebuie să prelungească starea de urgență pe tot anul 2020. Altfel va fi o tragedie, sistemul medical va colapsa. Românii sunt docili ca și nație, nu s-au revoltat nici când eu am aplicat cele mai dure măsuri din lume la criza mondială din 2008-2012, nu se vor revolta nici acum, chiar dacă avem cea mai dură carantină din UE.

Societatea va fi cu totul alta, nu vom mai avea aceleași libertăți. Le-am pierdut ireversibil, deoarece nici noi nu am avut grijă de natură, care acum se răzbună. Pandemii vor fi de acum mereu, va trebui ne reconfigurăm altfel societatea. Distanțarea socială trebuie să devină permanent obligatorie pentru a ne păzi pe noi și pe cei din jur.

Vom renunţa obligatoriu la multe libertăți spre binele umanității.

Admin