Dum. oct. 1st, 2023

TERIFIANT! Asistentă din NY în lacrimi: „Văd cum OMOARĂ oamenii în spitale şi eu nu pot face NIMIC!”


O asistentă din statul American Nevada a fost trimisă la New York pentru a ajuta doctorii de acolo pentru a trata pacienţii bolnavi de COVID-19. Aceasta a postat un video terifiant pe Facebook în care spune, printre şiroaie de lacrimi, că doctorii îi omoară pur şi simplu pe pacienţii infectaţi cu noul coronavirus din incompetenţă şi proastă acordare a tratamentului medical.

Asistenta medicală pe nume Nicole Sirotek, originară din Nevada, a fost mutată de la un spital la altul în New York şi a fost îngrozită de ceea ce a văzut acolo. Ea susţine că pacienţii mor în primul rând din incompetenţa doctorilor, nu neapărat de coronavirus. „Vă spun literalmente că doctorii îi omoară pur şi simplu pe aceşti oameni!

Asistenta susţine că de fiecare dată când încearcă să ia partea unuia dintre pacienţii săi, managerii o mută la alte unităţi. Ea a spus că acest lucru s-a întâmplat în ambele spitale unde a lucrat în oraş. „Vă spun sincer că nici nu ştiu ce să mai fac. Nici măcar grupurile de susţinere nu dau doi bani pe aceşti oameni,” a spus tânăra asistentă.

„Ştiu că nu toată lumea poate să trăiască. Nu sunt atât de absurdă sau ignorantă. Ştiu că vom avea un număr foarte mare de morţi. Dar aceşti oameni NU MOR DE COVID!”

Sirotek a oferit apoi câteva exemple concrete de pacienţi care au murit din cauza neglijenţei medicale. O asistentă rezidentă a ucis un pacient prin utilizarea unui defibrilator în timp ce pacientul avea puls şi nu era necesară folosirea acestuia. Pacientul a murit în cele din urmă, dar nu din cauza COVID-19.

Într-un alt exemplu, ea a susţinut că unui pacient i s-a acordat un tip greşit de insulină. Chiar şi mai alarmant, asistenta a spus că spitalul refuză să facă transfuzie de sânge pacienţilor care au nevoie dacă aceştia nu suferă sângerări interne. Fără o transfuzie de sânge corectă, a spus ea, ventilatoarele nu îşi vor face treaba pentru a-i ajuta – aceasta este o problemă comună pentru pacienţii care sunt infectaţi cu virusul.

Nimeni nu ascultă. Nu le pasă de ceea ce se întâmplă cu oamenii aceştia. Nu le pasă! Vin aici zilnic şi văd cum doctorii omoară, literalmente, oamenii!” Mai mult decât atât, ea a spus că nici măcar nu tratează pacienţii de virusul în sine, ci doar fac minimul pentru a-i ţine în viaţă, dar nu să-i ajute să se facă bine.

Înţeleg că este un exemplu cam extrem, dar e singurul care-mi vine acum în minte. Ce se întâmplă acum e ca şi cum suntem în vremea Holocaustului. Sunt singura care spun că nu e bine ce se întâmplă, este un lucru foarte greşit, dar toţi îmi spun să stau liniştită. Că facem o treabă bună şi că nu putem salva pe toată lumea.

P.S. Vă rog să luaţi acest articol cu rezervele de rigoare. Nu ştim dacă femeia respectivă spune sau nu adevărul. Dar lucrurile pe care le spune sunt terifiante şi trebuiesc aduse în atenţia publică. Trebuie să vedem şi alte puncte de vedere şi să judecăm singuri. Sursa acestui video terifiant este: https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/must-watch-tearful-nurse-blows-whistle-new-york-hospitals-murdering-covid-patients-complete-medical-mismanagement/

Admin