Dum. mai 26th, 2024

Să ne aşteptăm la demiterea lui Horaţiu Moldovan: „80% din pacienţi NU mor de COVID!”


Declaraţia uluitoare pe care a făcut-o aseară doctorul Horaţiu Moldovan dă peste cap tot ce am trăit în România ultimelor două luni. Horaţiu Moldovan nu este un medic oarecare, ci este Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, unul dintre cei care au repetat în mod obsesiv aceeaşi placă a izolării, distanţării sociale, etc. Ei bine, aseară doctorul Moldovan a spus în direct la TV faptul că doar vreo 20% din totalul celor declaraţi oficial morţi de coronavirus au murit cu adevărat de acest virus! Restul de 80% ar fi murit oricum din cauza bolilor de care sufereau! Iată declaraţia:

Sunt raportate multe decese la pacienţi care mor din altă cauză. Urmărim în fiecare zi decesele, punctual, caz cu caz, şi 80% sunt pacienţi care au comorbidităţi, care ar fi murit oricum, care au un cancer terminal… În momentul trecerii în nefiinţă sau, mă rog, la instalarea suferinţei terminale, pacientul dezvoltă multiple complicaţii – se infectează, îşi pierde imunitatea şi până la urmă, într-o epidemie de COVID, ia şi COVID.

Dar el moare de insuficienţă cardiacă terminală, moare de cancer cu boala metastatică avansată, moare de ciroză hepatică, se asociază cu vârste extreme, de 90 şi ceva de ani, şi aşa mai departe. Incidenţa acestor pacienţi este relativ importantă, deci, după părerea mea, fără să fim în posesia unor date statistice precise, pentru că sunt greu de făcut – dar vor trebui să fie făcute la un moment dat – sunt foarte mulţi pacienţi despre care nu putem spune că au murit din cauza infecţiei cu COVID”, a spus Dr. Horaţiu Moldovan.

Economie distrusă pentru doar 165 de morţi în 2 luni?

Această declaraţie vine ca o bombă picată în capul guvernului şi al Ministrului Sănătăţii care continuă să impună stări de urgenţă, stări de alertă şi restricţii abuzive de tot felul. Până în momentul de faţă, oficial, avem 827 decese „cauzate” de coronavirus. Dacă scoatem cele 80 de procente care „oricum ar fi murit din alte boli” ne mai rămân aproximativ 165 de decese în DOUĂ LUNI! Şi atunci, pentru ce atâtea restricţii? Pentru ce atâtea afaceri distruse? Pentru ce atâta suferinţă? Pentru ce ţinem închise biserici? Pentru ce atâtea amenzi aberant de mari? Şi „pentru ce-urile” pot continua la infinit. Doar pentru 165 de morţi în două luni? Pentru 165 de morţi ţinem spitale blocate şi oamenii care suferă de alte patologii nu pot primi îngrijiri medicale?

După această declaraţie mă aştept ca lui Horaţiu Moldovan să i se însceneze ceva la fel ca lui Streinu-Cercel pentru a fi dat afară şi scos din atenţia publică. Consider că această declaraţie a doctorului Moldovan scoate la iveală ticăloşia autorităţilor române care au profitat de o situaţie reală pentru a o exacerba şi a intra în jocuri de culise obscure pe seama românilor din care au căpuşat sute şi sute de milioane de euro, distrugând destine şi falimentând afaceri locale.

Cifre umflate pentru a justifica măsuri abuzive aberante

Aceasta este dovada clară că numărul deceselor este crescut artificial pentru a se încadra în anumite „norme” impuse de cine ştie cine. Este dovada clară că numărul de decese este crescut artificial şi propagat obsesiv prin toate canalele pentru a menţine spaima în populaţie şi a justifica măsurile aberante pe care le-au luat sau vor să le ia în continuare. Asta dovedeşte că tot ce se întâmplă în România este o mascaradă sinistră prin care se încearcă păstrarea unei puteri totale obţinută abuziv şi la care nu sunt dispuşi să renunţe.

Numărul de decedaţi este crescut artificial pentru a justifica acele „puşcării de carton” pe care le numesc obsesiv şi incorect drept „spitale”. Vă daţi seama că dacă virusul era atât de puternic nu ar fi avut nevoie să umfle cifrele „din burtă”. Nu ştim motivul pentru care în estul europei (nu doar în România) virusul este mai blând decât în alte părţi.

Sunt supermarketurile mai protejate decât spitalele?

O fi structura noastră genetică, aşa cum cred unii, sau pur şi simplu norocul săracului, dar cert este că virusul nu este atât de serios în zona est-europeană cât să justifice măsurile aberante şi abuzive pe care le iau autorităţile române. Mai ales măsurile care încalcă drepturile fundamentale ale omului, precum libertatea de exprimare, de exemplu. Ce treabă are exprimarea liberă cu coronavirusul? Niciuna! Dar profită de puterea absolută pe care au căpătat-o pentru a călca în picioare oamenii incomozi. Ce treabă are coronavirusul cu supravegherea obsesivă a populaţiei şi încălcarea dreptului la viaţă privată? Niciuna!

Cum de sunt sute peste sute de cadre medicale infectate, dar nu e nicio casieră de la supermarketuri? Sunt supermarketurile mai protejate decât spitalele? Dacă asimptomaticii sunt atât de „nenorociţi” încât trebuie internaţi cu forţa în spitale oare n-o fi intrat niciunul într-un supermarket? Casierele sunt mai bine protejate decât asistentele medicale sau doctorii? Doctori şi asistente care teoretic sunt pregătiţi să se protejeze de viruşi. Sunt mult prea multe întrebări fără răspuns, din păcate. Iar asta dovedeşte că există jocuri de culise pe viaţă şi pe moarte, la propriu.

Admin