vin. iul. 12th, 2024

Tehnologii digitale militare anti-tero folosite împotriva lui Trump!


Un nou comitet politic de acţiune al Democraţilor americani, aflat sub supravegherea Generalului în rezervă Stanley McChrystal, fostul lider al forţelor americane în Afghanistan, plănuieşte să folosească tehnologie digitală ce a fost iniţial dezvoltată pentru a contracara propaganda Statului Islamic în scopuri politice domestice. Mai exact, ei vor să folosească această tehnologie pentru a combate eforturile online de promovare a modului în care preşedintele Donald Trump a gestionat criza de coronavirus.

Grupul numit „Defeat Disinfo” (Învinge dezinformarea) va folosi inteligenţă artificială şi o hartă de analiză a reţelelor de socializare pentru a cartografia postările şi discuţiile de pe internet care fac referire la preşedintele Donald Trump. Aceasta intenţionează să intervină prin identificarea celor mai populare replici negative la adresa preşedintelui şi le vor oferi o promovare sporită prin intermediul a nu mai puţin de 3.4 MILIOANE de influenceri din toată ţara. În anumite cazuri, acolo unde este nevoie, se plătesc sume importante de bani pentru ca persoanele cu mulţi urmăritori să se poziţioneze împotriva lui Trump.

Aşa s-ar putea explica şi de ce atât de multe vedete de la Hollywood sunt împotriva lui Donald Trump, cel puţin în apariţiile lor publice sau pe reţelele de socializare. Mulţi s-au întrebat de ce este Hollywood-ul atât de pornit împotriva lui Trump, cu actori mari şi regizori de marcă luând poziţii uneori agresive împotriva lui Trump. Aceasta ar putea fi o posibilă explicaţie.

Iniţiativa reflectă temerile din cadrul Partidului Democrat că armata digitală de neclintit a lui Trump ar putea să-l ajute să treacă peste pandemie cu bine aşa cum a trecut şi prin alte controverse din trecut în care a fost implicat. „De multe ori se spune că în campaniile electorale se duc bătălii de idei, însă în realitate ele sunt nişte bătălii de naraţiune,” a spus David Eichenbaum, un consultant media democrat. „Astăzi aceste naraţiuni se răspândesc foarte rapid prin intermediul internetului,” a concluzionat acesta! Sursa: TheWashingtonPost

Poate acum înţelegeţi şi de ce nu prea vedeţi opinii contrare trendului impus în privinţa anumitor subiecte. Poate acum înţelegeţi de ce atunci când spui un adevăr contrar trendului îţi sar în cap tot felul de indivizi care nu contestă adevărul neapărat ci atacă persoana sau deturnează atenţia către alte subiecte. Totul este un plan foarte bine pus la punct pentru a controla şi manipula populaţia.

Admin