Dum. mai 26th, 2024

Sorina Matei: „Dragi papagali PNL, minţiţi, minţiţi şi NU vă mai opriţi!”


Jurnalista Sorina Matei a lansat un atac virulent la adresa PNL şi a Guvernului condus de Ludovic Orban pe care îi cataloghează drept „papagali” şi „mincinoşi”. Aceasta le demontează mai multe declaraţii pe care le-au făcut PNL-iştii cu privire la măsurile pe care le-au luat în gestionarea pandemiei de coronavirus din România. Atacurile Sorinei Matei sunt îndreptate şi către o parte a presei care nu relatează în mod corect situaţia din România şi nu adresează autorităţilor întrebările cu adevărat importante, rezumându-se la „interviuri de PR”.

„✅Dragi papagali PNL plătiţi din bani publici şi din presă! Minţiţi, minţiţi şi NU vă mai opriţi. Aţi ajuns mai rău decât PSDeu, PRMul, Verdeţ şi Funar la un loc!

MINŢIŢI că aţi închis graniţele primii. Nici NU le-aţi închis! LE-AŢI LĂSAT DESCHISE! V-aţi lăsat diasporezii fără creier care v-au votat, ăia cu paporniţe, să infecteze. Şi au infectat tot. Nu uitaţi că nici Guvern n-aveaţi că făceaţi voi anticipate kkat să picaţi tot voi prin voi şi pesedeu de 2 ori. Şi tot nu vă ieşea.

AŢI MINŢIT 2 săptămâni cu Suceava. Acum nu mai aveţi ce să faceţi de atâta minciună şi disperare! MINCIUNILE vă vor îngropa cu totul!

MINŢIŢI că aţi fost primul Guvern din Europa care a luat măsuri. Minţiţi. Voi NICI NU AVEAŢI GUVERN. Aţi fost ULTIMII. V-au votat ăia guvernul sâmbăta când eraţi toţi testaţi şi izolaţi şi disperaţi!

MINŢITI că aţi luat primii măsurile de distanţare socială. Minţiti. Robotul bronzat UV a decretat starea de urgenţă de sâmbăta- lunea. După ce s-a tezit din loisir. La 5 zile după OMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toate statele luaseră deciziile înainte de OMS.

MINŢIŢI că testaţi şi salvaţi vieţi. Testaţi NIMIC. Suntem ultimii la testare. Pierdeţi vieţi. De dobitoci ce sunteţi. Sunteţi fix pe contrasensul lumii care salvează. Voi nu salvaţi nimic că nu sunteţi în stare.

MINŢITI că totul e bine şi suntem pregătiţi. NIMIC nu e bine. TOATĂ România este un focar. Din zi în zi, continuăm cu acceleraţie traiectoria morţii, şi vă mai apar 3-4 focare. Sistemul sanitar e praf, voi praf, furaţi ca nebunii, administraţia e praf, măsurile economice praf, şomerii tot mai mulţi, oamenii mor, aveţi morţi vii şi vii morţi, vă încurcaţi în cifre, nu vi se mai pupă nimic.

MINŢIŢI DESPRE MINCIUNILE DESPRE CARE AŢI MINŢIT DEJA. ‘You lie about the lies that you lied about‘, cum ar zice americanii. Mistificarea prezentului recent – ultimele 2 săptămâni- înseamnă disperare. Înseamnă că vă duceţi în cap. Nu există adevăruri alternative, există doar adevăruri factuale, dragi papagali mincinoşi ai PNL şi kiss ass din presă!”

Admin